FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Flaş!

Karabükspor, milli futbolcu Çağlar Birinci'yi kadrosuna kattı. Defansımızdaki sorunu çözeceğine inandığımız yeni oyuncumuza başarılar dileriz...

Galatasaray olarak defans hattımızı güçlendirmek için, Juventus'tan yıldız oyuncu Bonucci'yi 15.241.610 €'ya renklerimize bağlamış bulunmaktayız. Hayırlı olsun. 24 yaşındaki genç yıldızımızın ilerleyen zamanda gelişme göstereceğini düşünüyoruz.

EDIT: Servet Çetin 6.250.000 €'ya Eskişehirspor'da, Çağlar Birinci 3.500.000 €'ya Karabükspor'da hayırlı olsun

Bursaspor olarak transferleri tamamladık:
-İnsua
-Vukcevic
-Asamoah

Bursaspor iyi transferler yaptı.

Bonucci için çok para verilmiş ama onun için önemli değil para

Maalesef satılıkta olan yıldız oyuncuların çoğuna istenen para 2 katından fazla. Olsun. Bonucci'ye değer. 24 yaşında. Daha da geliştirir kendini. Güçlü bir defansa ihtiyacımız vardı. Aldık. Böylece defans eksiğimizi tamamladık. Camiamıza hayırlı olsun

İyi bir transfer gerçekten, ihtiyacımız olan bir transferdi. Teşekkürler

EDIT: Zaten bizde para bol, rahatız

Benim takımım gayet iyi. Sanırsam daha transfer yapmayacağım.
OsmanAslan takımı büyük bir değişikliğe götürmüşsün.

Benim takımım gayet iyi. Sanırsam daha transfer yapmayacağım.
OsmanAslan takımı büyük bir değişikliğe götürmüşsün.

Takımda bir yenilenme oldu. Çok iyi transferler yaptık. Takımımız oldukça güçlü. Taktiğimizi belirledik. Antremanlarımızı yaptık. Kısacası sezona iyi hazırlandık. Ama bunca transfere rağmen bütçemiz hala ligin en güçlü bütçelerinden biri hatta belki de en güçlü bütçesi. Hedefimiz şampiyonluktur.

Ofm'de takımı çok büyük bir değişkliğe götürmek her zaman başımı ağrıtmıştır...

Bu sefer daha temkinli davranıp 3 oyuncu takkviyesi ile eksik bölgeleri tamamladık.

Ofm'de takımı çok büyük bir değişkliğe götürmek her zaman başımı ağrıtmıştır...

Bu sefer daha temkinli davranıp 3 oyuncu takkviyesi ile eksik bölgeleri tamamladık.

Çok büyük bir değişiklik olmadı zaten. Aldığımız çoğu oyuncuyu ilk 11 oyuncularının alternatifi olarak aldık. İlk 11'de eskisinden farklı 2 oyuncu var yalnızca.

Çok büyük bir değişiklik olmadı zaten. Aldığımız çoğu oyuncuyu ilk 11 oyuncularının alternatifi olarak aldık. İlk 11'de eskisinden farklı 2 oyuncu var yalnızca.

Sana söylemedim bunu.Sadece takımda önemli bir değişiklik yaşatmadığımı söyledim.

İlk 11'i baştan aşağı değiştirmek yanlış zaten. En fazla ilk 11'de 2-3 oyuncu değişmeli. Ve ilk 11'de farklı olarak 3 oyuncu varmış, baktım.

OsmanAslan bir şeye de karışma! Emenike'ye de aynısını yaptın.

Emenike'yi zaten istiyordum ve parayı veren düdüğü çalar. Daha çok para verdiğim için aldım. İhtiyacım var Batalla'ya! Forza Batalla!

Kardeşim Batalla'ya ihtiyacın var da ben söyledikten sonra niye Batalla'ya teklifte bulunuyorsun ? Bana takıntın mı var ? Parayı çalanın düdüğü aldığını bende biliyorum.

Edit : Batalla 6.615.000 €'ya Gaziantepspor'da! Takımımıza hayırlı olması dileğiyle.

Son düzenleme:
Bursaspor sana satacaktır Batalla'yı zaten. Ama sen söyleyince aklıma geldi ihtiyacım olduğu...