FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

OsmanAslan sana söyleyecek tek kelimem var. Özentisin! Özenti olmaktan vazgeç! Ayrıca Batalla'yı Burak bana satmadı. Transfer listesindeydi.

Sağ olun. :)

OsmanAslan sana söyleyecek tek kelimem var. Özentisin! Özenti olmaktan vazgeç! Ayrıca Batalla'yı Burak bana satmadı. Transfer listesindeydi.

Sağ olun. :)

Laflarına dikkat et. Sana burada hakaret eden olmadı, laf eden olmadı. Sen Batalla'yı istedin ben de evet, benim de ihtiyacım olabilir iyi oyuncu, dedim. Sen aldın, hayırlı olsun, dedik. Sınırları aşma. " Özenti " kelimesi bana göre hakarettir. Kimseye özenti olduğum yok. Emenike'yi herkes ister zaten.

:) Çok ateşLisiniz de herkez transfer poLitikasını kendi seçer gerçekde de böyLe eğer bir takımdan oyuncu aLacaksanız huyuna gidin :D En koLAy yoL ama pek tavsiye ediLmiyor ..)

Ona laf eden olmadı bana gelmiş özenti, diyor. Senden ders alacak değilim Emre. Sen bana ders verecek biri değilsin. Bunu bil.

Bana özenti, demese her şey unutulup gidecekti. Uzattı. Ortalığı kızıştıranın kim olduğu belli.

EDIT: Emre senden ders alacak değilim. Sen de bana ders verecek biri değilsin. Adamı aldın, sus. Cana olayı olmasaydı emin ol onu ben alırdım. Moderatör olarak kelimelerini daha özenle seçmen gerektiği kanısındayım.

Osmanaslan sevdiğim bir arkadaşımsın ben o lafımda seni suçlamadım ki sadece kızışıyor dedim :)

Batalla Gaziantep'e satıldı.Transfer listesindeydi.Gaziantep almış hayırlı olsun.Bu arada bilip bilmeden yorum yapmayın.Profesyonel ortamda intikam diye birşey yoktur.

Geri çekilmiyorum. İnternetim TTnet olduğu için durmadan gidip geliyor. Bir daha ben bir oyuncuyu istedikten sonra sende isteme. Oyuncu transfer listesinde duruyordu. Gidip alabilirdin. Evet, ben sana ders verecek birisi değilim. Ben kimim ki. Sadece bir insan. Sende bir insansın bende bir. İkimizin birbirimizden farkımız yok! İkimizinde aklı var beyni var. Hevesat için birbirimizi kırmaya gerek yok. Tartışma burada bitsin! Ayrıca söylemiş olduğum lafımı da geri alıyorum!

Ben burdaki yorumları daha yeni okuyorum.Emre bir nevi haklı.Bende olsam orda Emre gibi düşünürdüm.Ve birşey bilmeden başkalarını suçluyorsun.

1-Bursaspor Cana'nın intikamını almış=Oyuncu trasnfer listesindeydi.
2-Lafı söyleyip kaçıyorlar.=İnterneti gidip geliyormuş.

Başka söze gerek yok.

Defansa ihtiyacım var satılık oyuncular mı? :D

Emreemreuu senin meselen şuna benzedi messi satılığa çıktı real madrid istedi diye şimdi man. city istemiyecek mi?

Osmanaslana bu konuda hak veriyorum Sana ama sende oyuncunun değerinin çok yüksek para veriyorsun bende bunun altından birşey çıkabilirim bu konuda emreemreuu haklı olabilir :D

Stocha teklif gönderilmiştir fenerbahçeye 1 saat süre teklif geri çekilecektir ve başka oyunculara çevirecektir rota =)