FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

tamam o zaman prensipte anlaştık bugün senden 1 transfer yaptım bugün yapılmaz yarın alıyorum aykutu :)

edit:Serdar kulbilge şu anda kimde kaça verirsiniz ?
edit: duygusuz çetkici 1.300.000 euro yaparsan alacağım:)
edit:bir transfer atağı daha gs li culio ile prensipte anlaşılmıştır imza yarına kalmıştır[X(]
edit:sercan yıldırım kayserispora gitmiş:)

Son düzenleme:
3 tane oyuncumu transfere koydum almışlar... Şuan 11.406.875 Euro var iyimi sizce?

bende elimdeki fazlalıklardan 20 30 milyon eura aldım...
ankaragücü karaından vazgeçmiştir bugün 4 tane futbolcu 7milyon euraya gidince deniz barış alınmıştır bir kaleci transferiyle bu iş tamamlanacak...

Aykur erÇetİn İle anlaŞtik osmanaslan ayip oluyor bak :a

edit:transfer haberi oyuncumuz vuskoyu duygusuzun hatırı için 2.950.000 sattık:) değeri 5.000.000 olarak konuyan oyuncu AlemTo oyuncunun değerine göre yani 2.950.000 euroya antalyaspora sattı:)

Son düzenleme:
Olabilir evet az önce Vuskoyu değerine göre sattım 5.000.000 euro aşağı satmam diyordum değeri 2.950.000 ye sattım Oda Duygusuz İçin :D

Lightining Sarı Var İyi Durumda Alacaksan Alabilirsin:) Transfer Listesinde:D

Bursaspor Kulübü Resmi İnternet Sitesinden yapılan açıklama;

Cana'nın bize verilen sözün dışında başka bir kulübe daha az bir fiyata satılmasından dolayı Galatasaray Kulübünü şiddetle kınıyoruz.

Bu durumdan ligde profesyonellik olmadığını anladık.Biz buna rağmen tavrımızı koruyacağız ve hiçbir takıma verdiğimiz sözden dönmüyeceğiz.Maddi sıkıntısı olup transfer yapamayan kulüplere transferlerde kolaylık sağlayıp küçük-büyük takım ayrımı yapmıyacağımızı belirtmek isteriz.

Bursaspor Teknik Direktörü
Burak Özdemir

Kime Ve Piyasa Değeri Kaçken Kaça Sattın:D

EDİT:mesajı niye sildin şu mesajı sattığım kişi sevdiğim kişi olduğun mesajı:D?

Artık ciddileşelim. Antalyaspor'a sattım. Çünkü o takımın bu transfere daha çok ihtiyacı vardı. 7 Milyon €'ya sattım. Bursaspor'un çok ihtiyacı yok.

herkes istediği oyuncuyu istediği kişiye verebilir
bursa güçlü bir rakip olduğundan dolayı antalyayada vermiştir

Bursaspor mu antalyaya sattı:D sen anlamadın galiba osmanaslan gs yöneticisi Lightining e söz vermiş canayı satacağına ama daha aşağı bir teklifte antalyaya satmış lightining daha yüksek verip ona söz vermesine rağmen aynı şeyi bana zan içinde yapmıştı:D