FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Ben Cana'yı Burak'tan daha az para veren birine sattım. Çünkü Bursaspor'a satmak istemedim. Bursaspor iyi bir rakibim. Antalyaspor'un daha çok ihtiyacı vardı, sattım gitti.

ben satamazsın demedim zaten söz niye verdin o zaman dedim
istediğini yapabilirsin bana söz vermedin ama sadece sana tavsiyede bulunmak istedim iyi forumlar......

Ben Cana'yı Burak'tan daha az para veren birine sattım. Çünkü Bursaspor'a satmak istemedim. Bursaspor iyi bir rakibim. Antalyaspor'un daha çok ihtiyacı vardı, sattım gitti.

Öyle birşey yoktur.Bizimde ihtiyacımız var ve gerekli bölgelere transfer yapıyoruz.Profesyonellik bu değildir.Bu rakipten korkup başka takıma daha az bir miktarda satmaktır.

oyundan bahsetmiyor sen daha istenilen cevabı vermedin niye sözünden döndün insan oyunda olsa sözünden dönmemeli

hacı size şöyle deyim mesala fenerbahçe mert günoku satılığa çıkardı gs istedi ve antalya istedi tabi ki antalyaya verecek
bide söz verdiyse zaten o durumu düşünmemiştir

Es Es Külübünden Açıklama

Oyuncumuz telloya osmanaslan tarafından 12.000.000 euroluk teklif kabül edilmemiştir sebebi tello bursasporda şu anda prensipte anlaştık

Bursaspor Kap'a şöyle bir açıklama yaptı;

Bursapsor Sporting Lizbondan Vukcevic ile anlaşma sağlamıştır.

Hayırlı olsun.

Popülarite isteği kokan bir transfer. İhtiyacın yoktu böyle bir oyuncuya.

özkanı osmanaslan 2.7 bende ufuk ceyalnı 2.8 milyon euraya aldım kamoyuna duyurulur

Fenerbahçe çok güçlü bir rakip.Elimizden geleni yapacağız ama Favori onlar.Ama her zaman favoriler kazanır diye bir kural yoktur.

Bursaspor teknik direktörü
Burak Özdemir

Lig bugün başlıyor... Herkese bol şanslar...

Udinese'den Asamoah ile anlaşmış bulunmaktayız.

Bursaspor Teknik Direktörü
Burak Özdemir

Es Esten Açıklama

Oyuncularımızdan Altın 4.000.000 euroya iki katına satılmıştır
Mölmöye

10.000.000 euro değerinde gs misoviç için teklif sunulmuştur

6.000.000 euro ismail köybaşına teklif edilmiştir

Son Dakika!!!!!!!!

Sevet Çetini 6.250.000 Euroya Es Este Yeni Oyuncumuza Takımımızda Başarılar Dileriz