FF Online Futbol Ligi 9. Hafta İddia Bölümü

Trabzonspor- Gençlerbirligi maçini merak ediyorum..

Antalyaspor'a karsi yeniliriz dedim ama bir sürpriz yaparak yendik. Trabzonspor'a karsi da bir süpriz yapabiliriz insallah. :)

Eğer yenilirsek bizim takım moral açısından çöker :) liderliğe çok yaklaştık :)

hacı şu imzanda cristianoldo yazmışsın kim ya bu dedim bildiğimiz cristiano ronaldoymuş

Ronaldo'nun puanı 98 açık ara ligin en iyisi :) Ben Arfa'yı antremana alsam 93-94 olur belki ama 98 biraz zor gibi :)

bu bir oyun ronaldo gerçek olmaz umarım...
yani demek istediğim benim erkan diye oyuncum var 5 gol attı vittek 2 gol attı erkanın gücü 64 vittek 82

Erkan 5 tane mi attı gücü iyi olmuyabilir ama atak geliştiremez malesef gol atabilir maçta üstün olduğunda :) ama maç çeviremez:)

Hiç belli olmaz benim de şu anda ilk 11'deki en düşük puanlı oyuncum olan Sezer Öztürk gol kralı ligde :)

Hiç belli olmaz benim de şu anda ilk 11'deki en düşük puanlı oyuncum olan Sezer Öztürk gol kralı ligde :)

anlamıyormusunuz mesele gol atmak değil mesele skorbada bakan anlar benim konoute şu anda hiç gol atamamış ama hep atakları o geliştirip karedeniz atmış....:)oyun kurmak başka gol atmak başka :)

sezer öztürkün gücü az mı?o oyuncu atar gücü gayret iyi eski oyuncumuz :D

bu bir oyun ronaldo gerçek olmaz umarım...
yani demek istediğim benim erkan diye oyuncum var 5 gol attı vittek 2 gol attı erkanın gücü 64 vittek 82
Erkan genç olduğundan öyle yüksek sayılar var.Bende de Ali Kuçik var,geliştiriyorum 75 olunca ilk 11 oynaçam sık sık