FF Online Futbol Ligi 5 Hafta Sonuçları!

Öyle yapacagim zaten:).. Öneri için tesekkürler

yanlız ben beraberlik golünü 93 te attım 2-0 dan 2-2 aslında dediğiniz gibi 2-0 olcaktı 80 ve 93 te attım helal sana ediz :D

Bir kere şunu bilin sezon biletli sahibi olabilenlerin sahip olduğu bir ayrıcalık olan skorboard özelliği ile maçta dakika dakika neler olduğunu izledim. Kimsenin kimseyi ezdiği ya da belirgin bir üstünlük kurduğu yok. Oranlar da birbirine oldukça yakın.

Galatasaray da Bursaspor da çoğu atağı gole çeviremediler. Galatasaray takımı da en az Bursaspor kadar tehlikeli atak geliştirdi.

Bursaspor takımı yıldız oyunculara sahip... Galatasaray da... Galatasaray takımına yeni gelen ve henüz birlikte oynamaya yeni çalışan oyuncularımı Bursaspor'u zorladıkları için tebrik ediyorum. Bu maçta atak futbolu oynadım, geriye kapanmadım. Bana göre iyi de bir sonuç aldım.

Şampiyonluk yolunda kimin iddialı olduğuna ise şimdi kimse karar veremez. Ligin 2. yarısında bile atağa geçip şampiyon olan birileri çıkabilir.

Beni şaşırtan Beşiktaş ile Kasımpaşa'nın berabere kalması oldu.

Son düzenleme:
Bursa Ve Es Esi Ezeceğim Diyordun Şimdide gelmisin yenilmişin iyi bir sonuç diyorsun bir kerede Bursa iyi oynadı kazanan taraf o oldu dediğini göremedim:eagerness:

Bursa Ve Es Esi Ezeceğim Diyordun Şimdide gelmisin yenilmişin iyi bir sonuç diyorsun bir kerede Bursa iyi oynadı kazanan taraf o oldu dediğini göremedim:eagerness:

Sezon biletim var. Skorboard'dan maçta dakika dakika ne olduğuna baktım, diyorum. İyi olan taraf o değildi ikimiz de iyi oynadık. Oranlara bak az farklar var. Ayrıca ezeceğim, ifadesini bu maçlar için kullanmadım kullandıysam da son 2 gündür konuştuğum herkese bilemiyorum, Bursaspor güçlü takım, dedim. Son 2 gündür asla ezeceğim demedim msn'de ya da başka yerde konuştuklarıma... Sen de hemen havaya girdin. Ama puan kaybetmeden gideceğini sanma, ummadığın bir taş başını yarar bir gün.

ankaragücü olarak fenerbahçe karşısında değişik bir taktikle çıkacağız bu taktikle kontra atakla fenerbahçeyi şaşırtabilirz...

Osmanaslan git işine daha geçen gün bursa ve es esi yeneceğiz ifadeler konuşuyordun şimdi demedim deme yenilmeyi kabüllen ben yenilsem bundan oldu şundan oldu filan bahane uyduracağıma rakip takımıma başarılar dilemesini bilirim.......bunu öğrenmelisin:)

Osmanaslan git işine daha geçen gün bursa ve es esi yeneceğiz ifadeler konuşuyordun şimdi demedim deme yenilmeyi kabüllen ben yenilsem bundan oldu şundan oldu filan bahane uyduracağıma rakip takımıma başarılar dilemesini bilirim.......bunu öğrenmelisin:)

Sor dün kime ne söylediğime msn'de herkese önemli değil bilmiyorum, dedim. Ders alacağım en son kişi sensin. Bursaspor'a kaybettim ben yenemesem de sizi de biri yenecek bir gün AlemTo.

sendeki sorun bu kabüllenmemek ve sorduğum soruya vereceğin cevabı başka bir dille vermek ben demiyorum ki herkesi yeneceğim diye:) sen onu kendi kafandan üetiyorsun ve benim sorduğum soruyu başka cevap veriyorsun ben sana diyorum forumda es es 5 takacaz bursayı ezecez dedin daha dün diyorum sen bana msn konuşmasından bahsediyorsun..........................

ya herşeyi bırakında 93 te beraberlik golünü attım ve ediz defans ama 2 gol birden attı :D

Osmanaslan düzgün cvp vermiyeceksen.............ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun ya.................konumuzla ne alakası senin cümlenin........!!!!

alemto bir önceki sayfadada fks14 sataşmaya yönelik yorumun var,sakin ol şampiyon.bu bir oyun /GAME/ no real no gerçek okey.