FF Online Futbol Ligi 2.Sezon Başlıyor! | Hangi Lig Olsun ? | ANKET

Hangi ligi oynayalım ? [İki lig seçebilirsiniz, en çok oy alan iki lig finale kalacak]

• Türkiye

Oy: 5 29.4%
  • İspanya

Oy: 4 23.5%
  • İngiltere

Oy: 7 41.2%
  • İtalya

Oy: 7 41.2%
  • Fransa

Oy: 0 0.0%
  • Almanya

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an aktif olarak oynanan İtalya liglerine baktım %80 Milan veya İnter dışındaki takımlardan biri lider gidiyor :)

Oyundakileri bilmem çünkü puanları yüksektir belki ama eskidir o mesela udinese de Alexis Sanchez gitti Zapata gitti..

Oyundakileri bilmem çünkü puanları yüksektir belki ama eskidir o mesela udinese de Alexis Sanchez gitti Zapata gitti..

Öyle ama yine de daha dengeli bence İtalya. Çünkü İngiltere'de 5-6 güçlü takım var ama gerisi çok zayıf takım. Mesela Swansea ile M.United'e karşı yarışmak imkansız gibi :)

Öyle ama yine de daha dengeli bence İtalya. Çünkü İngiltere'de 5-6 güçlü takım var ama gerisi çok zayıf takım. Mesela Swansea ile M.United'e karşı yarışmak imkansız gibi :)

İnter - Bari veya Milan - Cagliari de karşı yarışması imkansız :D ama bu genelde hepsinde var çıkan sonuca saygı duyarız olur biter ne çıkarsa artık D:

ispanya olsun kurada kime barça çıkarsa direk şampi ilan edelim başladigi gibi bitsin :D

İspanyada Barcayım 3.yüm 1.Malaga o kadar korkmayın :)

Fransada zevki çıkmaz ama İspanya gelirse çok yön değiştirir italya olsada aynı şekilde

Bence Türkiye yada Almanya olmalı. Diğer büyük liglerden olursa fazla iddialı takım olmaz diye düşünüyorum. Türkiye'de takımları iddialı konuma getirebiliyoruz. Almanya'da zaten güç dengeleri birbiriyle eşit takımlar var çoğunlukla bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...