FF Online Futbol Ligi 2.Sezon Başlıyor! | Hangi Lig Olsun ? | ANKET

Hangi ligi oynayalım ? [İki lig seçebilirsiniz, en çok oy alan iki lig finale kalacak]

• Türkiye

Oy: 5 29.4%
  • İspanya

Oy: 4 23.5%
  • İngiltere

Oy: 7 41.2%
  • İtalya

Oy: 7 41.2%
  • Fransa

Oy: 0 0.0%
  • Almanya

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya adminim fantazi ligi açsak herkes kendi takımını oluştursa öyle süper oluyor

İtalya ya da İngiltere olacak. :) İnşallah bana Milan gelir İtalya gelirse. :) İngiltere gelirse ManU gelsin. :D

ya italya'da da takımlar arası fark çok birine catania - cagliari çıkınca ne olacak... bence ingiltere ligi olsun iyi takım çok totenham - man city - man united -liverpool - newcastle - chelsa - arsenal ama italya'da ya inter ya milan juve de o kadar iyi takım değil kadro olarak :)

ya italya'da da takımlar arası fark çok birine catania - cagliari çıkınca ne olacak... bence ingiltere ligi olsun iyi takım çok totenham - man city - man united -liverpool - newcastle - chelsa - arsenal ama italya'da ya inter ya milan juve de o kadar iyi takım değil kadro olarak :)

Ben tam tersini düşünüyorum. İtalya'da takımlar arası farklar az bence.

Milan, İnter, Juventus, Palermo, Napoli, Udinese, Roma, Fiorentina gibi pek çok takım yarışta iddialı olabilir :)

Ben tam tersini düşünüyorum. İtalya'da takımlar arası farklar az bence.

Milan, İnter, Juventus, Palermo, Napoli, Udinese, Roma, Fiorentina gibi pek çok takım yarışta iddialı olabilir :)

Öyle Diyorsun Ama Milan ve İnter palermo ve Napoli'den kat kat daha iyi ve şampiyonda bu 2 liden biri olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...