FF Online Futbol Ligi 2.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Bizim için tahminlerimizden çok daha zorlu bir geçen maç oldu. Yine de Elia'nın attığı golle kazanmayı bildik.

İnter'in puan kaybetmesine de sevindik bunu da belirtelim

ligde tek gol yemeyen takımız

ama sadece 3 gol attık

Bizim için tahminlerimizden çok daha zorlu bir geçen maç oldu. Yine de Elia'nın attığı golle kazanmayı bildik.

inter olsa iyi roma da puan kaybetmiş
bende udinese'ye 4 attım ama bi hafta galip geliyoruz bi hafta yeniliyoruz bunu bi istikrara sokarsak şampiyon oluruz 😛

İnter'e puan kaybettiren kim
Yok mu bize bir tebrik
Çok iyi oldu bu beraberlik

adminim geçen sene de ankaragücü öyleydi sonra battı cagliarinin öyle olmasından korkuyorum

adminim geçen sene de ankaragücü öyleydi sonra battı cagliarinin öyle olmasından korkuyorum

öyle olabilir çünkü şimdilik parma - casena - udinese ve catania ile yaptın maç 10 puan topladın bariz bi forvet eksikliğin var... defans ve kale iyi demekki

Ben ise Juventus - Napoli - Genoa ve Udinese ile yaptım 6 puan aldım benim ki de başarı bence LEcce olarak

hacı ben geçen sene zor rakipleri yenerek berabere kalarak dördüncü olmuştum

forvetim 87 85 85 anlamadım ben

benden rochiiyi al 89 oynuyo 15 milyona veririm

o kadar param yok sen benden forvet alman lazım o zaman

Merak etme hala 3.cüyüz
Maçı 2-0 2-2'ye çevirmesini bildik :=) Juventus ve Genoanın kaybetmesini bekliycez eğer onlar yenilirse bende yenersem lideriz [8D]

Siz Roma'yı rakipten saymayın. 2-3 hafta sonra görün takımı.