FF Online Futbol Ligi 2.Sezon 4.Hafta Sonuçları

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
28,466
Puanı
1,060
]
2qibdlf.jpg

Bizim için tahminlerimizden çok daha zorlu bir geçen maç oldu. Yine de Elia'nın attığı golle kazanmayı bildik.

İnter'in puan kaybetmesine de sevindik bunu da belirtelim :D

ligde tek gol yemeyen takımız:D
ama sadece 3 gol attık:d

Bizim için tahminlerimizden çok daha zorlu bir geçen maç oldu. Yine de Elia'nın attığı golle kazanmayı bildik.

inter olsa iyi roma da puan kaybetmiş :D bende udinese'ye 4 attım ama bi hafta galip geliyoruz bi hafta yeniliyoruz bunu bi istikrara sokarsak şampiyon oluruz 😛 :D

İnter'e puan kaybettiren kim :D Yok mu bize bir tebrik :D Çok iyi oldu bu beraberlik :)

adminim geçen sene de ankaragücü öyleydi sonra battı cagliarinin öyle olmasından korkuyorum

adminim geçen sene de ankaragücü öyleydi sonra battı cagliarinin öyle olmasından korkuyorum

öyle olabilir çünkü şimdilik parma - casena - udinese ve catania ile yaptın maç 10 puan topladın bariz bi forvet eksikliğin var... defans ve kale iyi demekki :D

Ben ise Juventus - Napoli - Genoa ve Udinese ile yaptım 6 puan aldım benim ki de başarı bence LEcce olarak :D

hacı ben geçen sene zor rakipleri yenerek berabere kalarak dördüncü olmuştum

o kadar param yok sen benden forvet alman lazım o zaman

Merak etme hala 3.cüyüz :D Maçı 2-0 2-2'ye çevirmesini bildik :=) Juventus ve Genoanın kaybetmesini bekliycez eğer onlar yenilirse bende yenersem lideriz [8D]

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir