osmanaslan zaten sen bir galatasaray değil bursayıda aynı şekilde yaptın sen basarısız oldun ben bedbaht a başarısız oldu demiyorum zaten büyük başarılı elde etmedi ondan olmadı
ooo bi dakka orda ben takımın başına geçtiğimde takım 6. sıradaydı.ve senle maç yapamadık o zaman cenation vardı.bunu ona sorabilirsin.yenmeye gelirsek seni manisayla deplasmanda yendiğimi hatırlıyorumTRabzonu sen aldığında bende öndedi ne yalan söylüyon aldığımda öylemiş sen aldığında beşiktaş ile aralarında 6 puan mı ne vardı benim iki sıra önümdedi ve sana epey fark attım maçta 😉
Hiç boşuna nefes tüketme Trabzonspor'u batırdın sen de.ooo bi dakka orda ben takımın başına geçtiğimde takım 6. sıradaydı.ve senle maç yapamadık o zaman cenation vardı.bunu ona sorabilirsin.yenmeye gelirsek seni manisayla deplasmanda yendiğimi hatırlıyorum
ooo bi dakka orda ben takımın başına geçtiğimde takım 6. sıradaydı.ve senle maç yapamadık o zaman cenation vardı.bunu ona sorabilirsin.yenmeye gelirsek seni manisayla deplasmanda yendiğimi hatırlıyorum
tmm trabzon battı bu kabul ama o doğru değil kesinlikle doğru değil buna yemin de edebilirim ama artık yeni ligi bekliyoruz yapacak birşey yok bir oyun yüzünden de karşıma düşman alacak değilim ki zaten takım hedefinde olmasa bile daha 3 hafta ve takıma yaptıkların ortadaTrabzon battı neyin hesabındasın