FF Online Futbol Ligi Şampiyonu Beşiktaş

Trabzonda aynı şey değil aldığım da da öyleydi zaten maçların çoğunu kazandım

TRabzonu sen aldığında bende öndedi ne yalan söylüyon aldığımda öylemiş sen aldığında beşiktaş ile aralarında 6 puan mı ne vardı benim iki sıra önümdedi ve sana epey fark attım maçta 😉

Tüm tebrik eden arkadaşlar sağ olsun var olsun :) Büyük bir başarı olarak görmeyen arkadaşları da bu yanlış düşüncelerine rağmen saygıyla kucaklıyorum emin olun daha yüksek bir sıra olsaydı -1, -2 vs. oralada çıkardık yine şampiyon olurduk 😉[/FONT]

@AlemTo

Senin mesajlarına cevap olarak bir şey yazayım. Özeleştiri yapayım aynı zamanda.

Benim kadrom da çok iyiydi. Resmen ilk 3'e oynayabilecek bir kadrom vardı rahatlıkla. Bütçem de çok iyiydi bir ara. Ama ne yaptım ben? Beceremedim demek ki bu konuya o kadar özveri göstermedim.

Yani elinde Barcelona bile olsa OFM'de şampiyon olmak büyük bir yeteneğin ve özverinin kanıtıdır. Bunu kabul et. Kadronun çok iyi olmasıyla her şey bitmiyor.

вєdвαнт bu oyuna aynı Karabükspor,Bucaspor ve Kayserispor gibi oldukça fazla değer verdi, işlerini ciddiye aldılar ve özveri gösterdiler.

Bu saydığım ekipleri tebrik ederim tekrardan.

Son düzenleme:
osmanaslan zaten sen bir galatasaray değil bursayıda aynı şekilde yaptın sen basarısız oldun ben bedbaht a başarısız oldu demiyorum zaten büyük başarılı elde etmedi ondan olmadı

TRabzonu sen aldığında bende öndedi ne yalan söylüyon aldığımda öylemiş sen aldığında beşiktaş ile aralarında 6 puan mı ne vardı benim iki sıra önümdedi ve sana epey fark attım maçta 😉
ooo bi dakka orda ben takımın başına geçtiğimde takım 6. sıradaydı.ve senle maç yapamadık o zaman cenation vardı.bunu ona sorabilirsin.yenmeye gelirsek seni manisayla deplasmanda yendiğimi hatırlıyorum

Tebrik Ederim. Zaten bu kadro ile iyi iş yapacakları belliydi, kadroları çok iyi. Hak ederek kazandılar. 🙂

Trabzon battı neyin hesabındasın
tmm trabzon battı bu kabul ama o doğru değil kesinlikle doğru değil buna yemin de edebilirim ama artık yeni ligi bekliyoruz yapacak birşey yok bir oyun yüzünden de karşıma düşman alacak değilim ki zaten takım hedefinde olmasa bile daha 3 hafta ve takıma yaptıkların ortada