FF Online Futbol Ligi Şampiyonu Beşiktaş

LeqeND KiLLeR

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
34
Puanı
269
Ligin bitmesine 3 hafta kala en yakın rakibi ile 11 puan fark yapan beşiktaş şampiyon oldu tebrikler
[/FONT]

başta kötü giden beşiktaş muhteşem bir menejerlik örneğiyle şampiyon oldu tebrikler...

İlk haftaki 2-0'lık Karabükspor yenilgisinin ardından iyi toparlandılar

Tebrik ederim
Gerçekten iyi iş çıkardın

ilk haftalar yerden yere vurdunuz coccuuu şimdi şampi oldu helal xd

Yok ondan sonra toparlanmadım ilk 5 hafta kötüydüm 2 yenilgi 2 galibiyet 1 beraberlik
Sonra ki 35 iyiydi ama

Bence en iyi menager Ozan ve Doğan onları tebrik etmek lazım boru değil
[/FONT]

Biraz havamı atayım şekil a'da görüldüğü gibi atılan golde ve en az gol yiyen takımda da birinciyiz doğal olarak averajda da birinciyiz
Ayrıyetten gol kralı gelmesi büyük ihtimal
Tabi bir de 18 maçlık yenilmemezlik serisi vardır ki tadından yenmez

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.jpg
    56.7 KB · Hit: 591
Son düzenleme:
bu kadar büyütmeye gerek yok beşiktaş ile lig başladığında beşiktaş tüm takımın neredese iki katı geçkindi benim 3-4 katı burada başarılı olanlar Karabük Buca Kayseri benim gözümde

AlemTo sen o kadar başarılı olamadın senin burda hava atmaya hakkın yok senin takımının hedefi 3.sıra sen kaçıncı sıradasın

bende başarılı oldum diye bir yazı yazmadım o 3.üncülük hedefi para aldığım için o kadar düştü sen gibi ben yine Manisayı takımda 9 kişilik bırakıp gitmedim ondan sonra sen gibi bu forumda mesaj yazmayıp niye listede yokum deyip övünmedim sadece dedim ki ben başarılı oldum diye bir cümle kurmadım zaten şu anda başarılı olan menejerlerde karabük-buca ve kayseri dedim 😉

ben yaş olarak dezaantajım vardı.O kadar para al diye ben demedim sana.Manisaspor oyundaki en kötü kadroya sahip takımdı.Para için yaptım.Yani Manisayı sen alsaydın ne olurdu?

Trabzonu aldın da ne oldu yine aynı şey 😉 Manisaspor bende olsa yine o takımı şu anda ilk 10 a sokardım Eskişehirden farkı kalmazdı Eskişehirinde kadrosu çok iyi değildi bir Tek Karadeniz gitmedi bilip bilmeden konuşma😉 Beşiktaşı sadece hedefi için tebrik ederim çok büyük bir başarı değil

1-Alemto durduk yere beşiktaşin bir başarısı yok bilmemne tavırların neden anlayamadım ?
2-Dange UA senin durduk yere alemtonun lafına karşılık verme tavırların neden anlamadım ?

ikinizde konu ile alakasız cümleler kurdunuz.
Konuyu kapatın yine boşu boşuna tartışma çıkarmayın,geçmişinize bir bakın.

durduk yere mi benim düşüncelerim sana göre hem durduk yere gliyor bu benim düşüncem Beşiktaş başarısız demedim zaten büyük başarı elde etmedi