Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok ondan sonra toparlanmadım ilk 5 hafta kötüydüm 2 yenilgi 2 galibiyet 1 beraberlik Sonra ki 35 iyiydi ama
Bence en iyi menager Ozan ve Doğan onları tebrik etmek lazım boru değil [/FONT]
Biraz havamı atayım şekil a'da görüldüğü gibi atılan golde ve en az gol yiyen takımda da birinciyiz doğal olarak averajda da birinciyiz Ayrıyetten gol kralı gelmesi büyük ihtimal Tabi bir de 18 maçlık yenilmemezlik serisi vardır ki tadından yenmez
bu kadar büyütmeye gerek yok beşiktaş ile lig başladığında beşiktaş tüm takımın neredese iki katı geçkindi benim 3-4 katı burada başarılı olanlar Karabük Buca Kayseri benim gözümde
bende başarılı oldum diye bir yazı yazmadım o 3.üncülük hedefi para aldığım için o kadar düştü sen gibi ben yine Manisayı takımda 9 kişilik bırakıp gitmedim ondan sonra sen gibi bu forumda mesaj yazmayıp niye listede yokum deyip övünmedim sadece dedim ki ben başarılı oldum diye bir cümle kurmadım zaten şu anda başarılı olan menejerlerde karabük-buca ve kayseri dedim 😉
ben yaş olarak dezaantajım vardı.O kadar para al diye ben demedim sana.Manisaspor oyundaki en kötü kadroya sahip takımdı.Para için yaptım.Yani Manisayı sen alsaydın ne olurdu?
Trabzonu aldın da ne oldu yine aynı şey 😉 Manisaspor bende olsa yine o takımı şu anda ilk 10 a sokardım Eskişehirden farkı kalmazdı Eskişehirinde kadrosu çok iyi değildi bir Tek Karadeniz gitmedi bilip bilmeden konuşma😉 Beşiktaşı sadece hedefi için tebrik ederim çok büyük bir başarı değil
1-Alemto durduk yere beşiktaşin bir başarısı yok bilmemne tavırların neden anlayamadım ?
2-Dange UA senin durduk yere alemtonun lafına karşılık verme tavırların neden anlamadım ?
ikinizde konu ile alakasız cümleler kurdunuz.
Konuyu kapatın yine boşu boşuna tartışma çıkarmayın,geçmişinize bir bakın.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.