FF KIZLAR KULÜBÜ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu tarz yorum ve sohbet konularıyla çok ilgilenemiyorum ama herkese merhaba.

bencede bencede

@Nisa @Tzira @*Dream* @gizem ak @vadikızı
kızlarrrr malum kış kapıda yeni bir çizme almak istiyorum almadan önce fikrinizi alıcam🙂🙂
asıl fiyatı 280 tl ama şuan indirimde 189 tl alabiliyorum
%100 deri hazır taban ve topuk boyu 7 cm
3 gün sonra kapanıcak alıcağım sitedeki butik hemen fikrinizi alayım ve kendiniz başka model olarakta tavsiye edebilirsiniz 🙂🙂🙂

Bu sana biraz fazla kaçar, hem parlakları etkilemek istiyorsan sırf bu yetmez sana @Çiğdem-...

Tatlım ben beğenmedim pek. Arkadaşlarla cafedeyiz yurda gideyim model atarım 😉 @Çiğdem-

Tatlım ben beğenmedim pek. Arkadaşlarla cafedeyiz yurda gideyim model atarım 😉 @Çiğdem-
aaa tamam ozaman tatlım siyah model dışı farklı birşey olsun istemiştim ama sizinde fikrinizi almak istedim birkaç tavsiyede bulunursun bana artık yurda gidince 😉😉😉

Çizme seven birisi değilim ama fikrimi belirteyim madem
Şimdi senin zevkini bilmediğim için tam bir yorum yapamam ama yanda tokası olmasaymış olurmuş aslında. 😛 Ben alsam siyah alırdım herhalde ama siyah istemediğine göre karda kışta giymek için en mantıklı renk kahverengi bence.

yok siyah olabilir cnm bu brazda deri olduğundan ilgimi çekmişti benim özel bir zevk anlayışım yok aslında yanı içimin sindiği gözümün beğendiği şeyi alıyorum

arkadaşlarımın zevkine göre alamyıda seviyorum oyüzden sizlerede sorucam artık halıyle 🙂

@Çiğdem- o botu alma bence daha parlaklari cekecek tarzda bisey al 😉

Eee kızlar ndn bu konu hala aktif değil ?
Ff kızlar kulübü olarak costurun bakem. @sokak sanati bu kızlarda is yok

Oooooo kız kız kız kızlar kızlar kulübü kulübü

Erkekler hamamina ceviririm burayi görürsünüz sonra