bencede bencedecnm kız varda aktif kız yok malesef
@Nisa @Tzira @*Dream* @gizem ak @vadikızı ve ben olmak üzere 6 bayan bir forum için gayet iyi bir sayıdır burda sıkıntı olan şey nisa gelmeden tam anlamıyla aktif olan sadece ben vardım şimdi nisada geldi aktif oluyor ve sizlerinde artık aktif olması lazım izlediğiniz dizi konusuyla kısıtlı kalmamalı cnm şu konudakı bayan üyeler aktif olsa bu foruma yeterde artarda yanı 🙂🙂🙂 ama diğer konularda uğraşamayız diyorsanız zaten burayı onun için açtık bu konuda istediğiniz kadar aktif olabilirsiniz burada olmamızda zaten yeter bence biz birbirimize yeteriz 😉😉😉
Neyi karıştırmayayım? Bir de açık açık yazsan...
Bencede karıştırma aseratçok karıştırma cnm
Bu sana biraz fazla kaçar, hem parlakları etkilemek istiyorsan sırf bu yetmez sana @Çiğdem-...@Nisa @Tzira @*Dream* @gizem ak @vadikızı
kızlarrrr malum kış kapıda yeni bir çizme almak istiyorum almadan önce fikrinizi alıcam🙂🙂
asıl fiyatı 280 tl ama şuan indirimde 189 tl alabiliyorum
%100 deri hazır taban ve topuk boyu 7 cm
3 gün sonra kapanıcak alıcağım sitedeki butik hemen fikrinizi alayım ve kendiniz başka model olarakta tavsiye edebilirsiniz 🙂🙂🙂
hadi oradan beee ne fazla kaçacak tam bana göreBu sana biraz fazla kaçar, hem parlakları etkilemek istiyorsan sırf bu yetmez sana @Çiğdem-...
Hayır, ama görünce cevap vereyim dedim. Esprini sevsinler...hadi oradan beee ne fazla kaçacak tam bana göre
ayrıca sen kızmısın
aaa tamam ozaman tatlım siyah model dışı farklı birşey olsun istemiştim ama sizinde fikrinizi almak istedim birkaç tavsiyede bulunursun bana artık yurda gidince 😉😉😉Tatlım ben beğenmedim pek. Arkadaşlarla cafedeyiz yurda gideyim model atarım 😉 @Çiğdem-
yok siyah olabilir cnm bu brazda deri olduğundan ilgimi çekmişti benim özel bir zevk anlayışım yok aslında yanı içimin sindiği gözümün beğendiği şeyi alıyorumÇizme seven birisi değilim ama fikrimi belirteyim mademŞimdi senin zevkini bilmediğim için tam bir yorum yapamam ama yanda tokası olmasaymış olurmuş aslında. 😛 Ben alsam siyah alırdım herhalde ama siyah istemediğine göre karda kışta giymek için en mantıklı renk kahverengi bence.
Hemen atıyorum
çabuk ol tatlım çıplak ayakmı çıkayım sokağa hahahaHemen atıyorum
Gorende dicek hiç ayakkabin yok kız babani batirdinçabuk ol tatlım çıplak ayakmı çıkayım sokağa hahaha
Yokki konuda bişi hep bnm yorumlarım var .ssMahrem bölge burası girmeyeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?