Hahahah dikkat ettiysen cevap yazıp uzatmadım
Bencede kızlardan daha çok olurErkeklerde dedikodu yok be
Hahahah dikkat ettiysen cevap yazıp uzatmadım
Bencede kızlardan daha çok olurErkeklerde dedikodu yok be
Aman yok beHahahah dikkat ettiysen cevap yazıp uzatmadımYakında sadece tanıtım konusu açıcam ona
Bencede kızlardan daha çok olur
bana bakkk toplanız döveriz seni burası bizim yerimizay evde kalmışşsın gelip burada millete laf ediyon bir de.ss
Hayır tabiki burasi hepimizin yeribana bakkk toplanız döveriz seni burası bizim yerimiz
Hahahahbana bakkk toplanız döveriz seni burası bizim yerimiz
Bi yere gidemezsin konuyu sn kurdun beHahahahTatlım ben valizi hazırlamaya gidiyorum. Sen uğraş dur
Yarın Yalova'ya gidicem onun için valiz hazırlamay gidiyorumBi yere gidemezsin konuyu sn kurdun be
Tamam kız su anda nerdesinki yalovaya gidiyosun 😱Yarın Yalova'ya gidicem onun için valiz hazırlamay gidiyorum
Konuda bi benmi kalcam
sende çık cnm biz gelince gelirsin hadi görüşürüz 😉😉😉Tamam kız su anda nerdesinki yalovaya gidiyosun 😱
Konuda bi benmi kalcam
ooooooo italyada yaşıyorsun demek 🙂🙂🙂
bende halamalrın yanına amerika gitmeye yırtınıyoruz kaç yıldır ama olmuyor
italyada nsıl yaşam türkiyeden farlılıkalr neler 🙂🙂🙂
Tamam hadi bay bay yemek yerden yemekleri parlak olarak düşün daha çok yersin zaten çok zayifsin kilo alman lazimsende çık cnm biz gelince gelirsin hadi görüşürüz 😉😉😉
Yok bisey lo ben geldim konuya bnde olmasam kimse bakmiycak konuya @Nisa yat kalk bana dua et kız belki bu konu bnm sayemde hit rekorlari kırarBen bir önceki mesajı yazarken ortalık karışmış vay anam vay neler dönmüş burada ya
aaaaa sende karadenizlisin değilmi samsunu çok iyi bilirim bende giresundan memnun oldum tekrardan cnm sık sık kaynatalım burada arayı soğutmayalım 😉😉😉Genel olarak farklı Türkiye'den, örneğin Pazar günleri hayat duruyor, bizdeki gibi 7/24 yaşamıyorlar yani. Dükkanlar, devlet daireleri falan kafalarına göre açıp kapatıyorlar insanı sinir ediyor çok. Biz liseden arkadaşımla ev tuttuk, öğrenci evi hayatı yaşıyorum bildiğin.Süpermarketten alıyoruz alacağımızı, meyve sebze falan bulunuyor. Bologna diye bir şehirde yaşıyorum, İtalya'nın Samsun'u gibi bir yer, hem büyük hem küçük bir şehir yani. Ama denizi olmadığı ve öğrenci çok olduğu için Eskişehir'e de benziyor. Okul biraz zor, ben de alışmaya çalışıyorum işte öyle geçiyor günler. Başka farklılık gelmiyor aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?