Yuuh. Baska birisine vereydiniz bilgisayari bariŞu an aldığım bi haberle 1 ay sonra geliceğini öğrendim gülsemmi ağlasammı
Açtım linki bu;@MEnes aga sen ac onemli degil kopup kopmamasi sende olmazsa ben acarim
Tamam siz devam edin ben gelirim birazdan
Şifre yanlış diyor
http://www.haxball.com/?roomid=~293...3dddfe23b3ffd9c0c1047995d5500ad5ca0231&pass=1Şifre yanlış diyor
İnterneti halletmem gerek bir an önce. En sinir olduğum şey bu tarz online oyunlarda ping olması. Hiç keyif alınmıyor hal böyle olunca.8 kişiyle turnuva yapıp 9 kişiyle günü tamamladık.
İlk gün için iyiydi, gerçi oyunlardan çok muhabbetler güne damgasını vurdu. Bazı arkadaşlar muhabbetten kopamayıp kendi maçlarında gol aralarında bile katıldılar muhabbete, umarım böyle gideriz.
Nasil oynadigimizi merak etmistin. Nasil buldun analiz bekliyorumİnterneti halletmem gerek bir an önce. En sinir olduğum şey bu tarz online oyunlarda ping olması. Hiç keyif alınmıyor hal böyle olunca.
Pingden pek birşey göremedim ama iyi oynayan 2 3 arkadaş var yok değil.Nasil oynadigimizi merak etmistin. Nasil buldun analiz bekliyorum
Kimleri begendin? Ben nasıl oynuyorum ?Pingden pek birşey göremedim ama iyi oynayan 2 3 arkadaş var yok değil.
Titanium iyiydi, sen de iyiydin. Daha iyi olabilir tabi. Danger da az çok iyi sayılır.Kimleri begendin? Ben nasıl oynuyorum ?