FF Haxball Sahur Ligi 2016 - 15.Gece

Gerçek futbolda kazananı belirlemek için bir maç daha yapıldığı nerede görülmüş kazanan biziz işte yazıyor orada :D

Bu arada tam bu olayın üstüne beni izlemeye almışsın, profilinde de Mike'ın fotoğrafı var zaten. Hafiften tırsmadım değil ha :A
Kimseyi izlemiyorsun sen kanka :D.

Bak şimdi o zaman kazanan biziz:D.Ben ve ortağım size ne dedik? Madem kuralı baştan söylemedik ,ondan son maç yapalım dedik:D.Tabi siz sahaya çıkamadınız :D

Gelemedim bu gece semaver keyfi geç bitti bu sefer. :A :A Ama ikili averaj muhabbeti haxballgr de işlemiyor. Orada şampiyon gözüküyor niye siz tutturdunuz ki ikili averaj diye. :A Görüldüğü üzere şampiyon Şaşmaz'la Masacre. :A
Bir daha iyi düşün kanka :D

http://www.haxball.gr/league/view/204347

Bugünkü lig bu şekilde sonuçlandı. Koca harflerle benle @Polat Şaşmaz ın şampiyon olduğu yazmasına rağmen @takas ile @Since2011 ikili averajla kendilerinin şampiyon olduğunu iddia ediyorlar :D Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettik ? :D

@MEnes @batuhankaralar @Titanium @Felon @Danger UA! @Titanium @HeisenBerg @GunesinOglu @OzaN

Herkesi etiketledim diğerleri de onaylasın da itiraz edecek kozları kalmasın :A
Siz şampiyonsunuz tabii ki. :A

Hadi bende kafamda toplarım felan da, aklım hiç ikili averaja gitmedi nasıl o sırada böyle birşey düşündünüz ki. :D