FF Haxball Süper Ligi | 2.Sezon Sonu Puan Durumu

kapatsınlar banane sen hatalarını kabul etmiyon ki

Gizliden mi geldim
Normalde girmem ama nedense giresim tuttu iftar öncesi olabir
Bu maçı hatırlamıyorum deme en son anladında yazdıydın hiç inkar etme

baştan söyleseydin adam gibi ben kaan955 im diye senle teke tek yapardık o zaman takmamışım bile maçı öylesine takılıyom bi de kayıt alıp hava mı atyıon bununla harbi çok çocukça şeyler yapıyon
bırak bu işleri

- - - Ekleme - - -

ya madem kendine çok güveniyom yarın akşam yapalım bikaç maç
ayrıca o futbu meselesine hala cevap bekliyorum sen futbuda beni hiç yenemedin demişsin ama ben seni kayseriyle ilk sezonda yendim 2.sezonda m.united la da yendim rahat ol

- - - Ekleme - - -

şimdi baktım da seni futbu da süpürmüşüm adeta

ligteki 2 maçıda yenmişim kupada da yenip elemişim yok artık

oo işe gel
Cidden oynamak için gelmemiştim o odaya bir baktım sende ordaydın
Sonra beni oyuna aldı zaten 2mizede danger dediniz çocuğun günahını aldınız
Ağzımı açıp tek kelime etmedim sonuç 7-2 vs vs vs.
Hala ayar yaptığını düşünün zihniyet merhaba

Her zaman ki gibi Kaan ne yapmış ne etmiş lafı çevirmiş onunda kalitesi bu .Takas cevap bekliyorum diyor o daha başka şeylerden bahsediyor 😉 ayrıca o 2 vs 2 yaptığın maçta ne kanıtladın onuda anlamadım

Tamam güldük eğlendik, ciddi ciddi ne yaptığınızın farkında değilsiniz, haxballda yenildiğinizi kabullenmeyip eğleniyorsanız devam edin, beni orcun eledi bende sizi hade kolay gelsin
Sizin yapamayacağınız şekildede ilk şampiyonu ligde tutuyorum, ayarlar uygunlandı onaylandı, geçmiş olsun.

Ben yenildiğimi kabül etmiyorum diye birşey söylemedim !sadece kendi yorumlarına gülüp lafı çevirdiğini gördüm bunuda RevaN,capslock ve senden başka bu kadar lafı çeviren yok