baştan söyleseydin adam gibi ben kaan955 im diye senle teke tek yapardık o zaman takmamışım bile maçı öylesine takılıyom bi de kayıt alıp hava mı atyıon bununla harbi çok çocukça şeyler yapıyon
bırak bu işleri
- - - Ekleme - - -
ya madem kendine çok güveniyom yarın akşam yapalım bikaç maç
ayrıca o futbu meselesine hala cevap bekliyorum sen futbuda beni hiç yenemedin demişsin ama ben seni kayseriyle ilk sezonda yendim 2.sezonda m.united la da yendim rahat ol
- - - Ekleme - - -
şimdi baktım da seni futbu da süpürmüşüm adeta
ligteki 2 maçıda yenmişim kupada da yenip elemişim yok artık
Her zaman ki gibi Kaan ne yapmış ne etmiş lafı çevirmiş onunda kalitesi bu .Takas cevap bekliyorum diyor o daha başka şeylerden bahsediyor 😉 ayrıca o 2 vs 2 yaptığın maçta ne kanıtladın onuda anlamadım
Tamam güldük eğlendik, ciddi ciddi ne yaptığınızın farkında değilsiniz, haxballda yenildiğinizi kabullenmeyip eğleniyorsanız devam edin, beni orcun eledi bende sizi hade kolay gelsin
Sizin yapamayacağınız şekildede ilk şampiyonu ligde tutuyorum, ayarlar uygunlandı onaylandı, geçmiş olsun.
Ben yenildiğimi kabül etmiyorum diye birşey söylemedim !sadece kendi yorumlarına gülüp lafı çevirdiğini gördüm bunuda RevaN,capslock ve senden başka bu kadar lafı çeviren yok