kaan955'in düzenlediği ödüllü turnuvalar.Turnuvadan dolayı derken ?
Ben de oynamak isterim :crushed:
Çok TeşekkürlerÖn elemede elenmek yok. Zaten eleme de değil. Seçme diyelim biz ona. Seviyelere göre iki ayrı lig olacak yükselme ve çıkma olacak ligler arasında.
Daha önce düzenlenen iki turnuvadan birinde yarı final oynamış olmak süper lige doğrudan gitme hakkı kazandırıyor. Diğerleri için de bir seçme sistemi geliştireceğim ama bakalım.
- - - Ekleme - - -
kaan955'in düzenlediği ödüllü turnuvalar.
Tamam seni de ekliyorum RevaN
Eee o ödüllü turnuvada bizde vardık bizde mi direk süper ligdeyiz şimdi ?
1.Turnuvada Yarı Final Oynayanlar:
Orcun_22, Cenation, Kaan955, Frank Woods
2.Turnuvada Yarı Final Oynayanlar:
Kaan955, xdragxx, Cenation, BesaleT
Buna göre Orcun_22, Cenation, xdragxx ve BesaleT doğrudan süper ligde olacaklar.
Geri kalan 6 ismi ise başka yollarla belirlememiz gerek.
Oyuna ilgim eh idare eder aslında da çok oynamışlığım yok. Ama kötü de oynayacağımı düşünmüyorum. Online süresine gelince maçlar hangi saatler arasında olur çünkü bende boş vakit çok kendimi ayarlayabilirim. Bu açıklamalarımla beraber beni de yazabilirsin yani yer varsa tabi. Bir de detaylı bilgi var mı yoksa açıklamanda ki gibi mi sadece?
Admin ne zaman başlıcaz derhal başlayalım benim 3 hafta internet olmayacak o yüzden başlayalım şimdi
Temmuz'un birinden itibaren olmayacak iyice şıkıştığımız için evi sattık başka çare yoktu eğer ödeyebilirsek kirayı internet geri gelebilir ama pek online olmayabilirim sınırlı bağlatabiliriz yinede belli değilHangi 3 hafta internet olmayacak ?
Lig hemen başlasa bile 2 haftayı bulabilir tamamlanması.
Temmuz'un birinden itibaren olmayacak iyice şıkıştığımız için evi sattık başka çare yoktu eğer ödeyebilirsek kirayı internet geri gelebilir ama pek online olmayabilirim sınırlı bağlatabiliriz yinede belli değil
Tamam bugün seçme turu başlayacak zaten büyük ihtimal. Eğer kötü bir durum olursa son 1-2 maçını öne alırız ve o şekilde tamamlarsın turnuvayı.