FF Haxball Etkinlikleri 2015 | 21.Gece

Kusura bakmayın beyler ya virüs girmiş map yükliyim diye onları temizledim 20 dakikadır. :(

Bu formda baya etkinlik oluyor. Çoğunu yeni olduğum için anlamıyorum ama [emoji28] mesela bu nasıl bir etkinlik. Bilsem katılabilirim madem herkes davetliymis.

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.

Bittimi etkinlik[emoji33] [emoji33] [emoji22] [emoji22]

Bittimi etkinlik[emoji33] [emoji33] [emoji22] [emoji22]

Ramazanda yapiyoruz. Her gece 23.00 den sonra. Biraz gec geldin. Gecen sene gelseydin 4 saat 20 kisiyle yapiyorduk turnuva. Ramazan bitince her Cumartesi yapiyoruz. Bir daha ki seneye artik.
Format belli. Kisi sayisina bagli. Mesela 9 kisiyiz 3 takim oluyor 3 kisilikten. Turnuvadan sonra 5vs5,F1 veya baska bir map aciyoruz guzel yani.

Bir de Futbu ile Survivor var. Futbu ilerleyen zamanlarda olur. Survivor belirsiz.

Gün Bitti Ay Doğdu Kurt Burda, Çakalların Nerde Aslanım ?

Ramazanda yapiyoruz. Her gece 23.00 den sonra. Biraz gec geldin. Gecen sene gelseydin 4 saat 20 kisiyle yapiyorduk turnuva. Ramazan bitince her Cumartesi yapiyoruz. Bir daha ki seneye artik.
Format belli. Kisi sayisina bagli. Mesela 9 kisiyiz 3 takim oluyor 3 kisilikten. Turnuvadan sonra 5vs5,F1 veya baska bir map aciyoruz guzel yani.

Bir de Futbu ile Survivor var. Futbu ilerleyen zamanlarda olur. Survivor belirsiz.

Gün Bitti Ay Doğdu Kurt Burda, Çakalların Nerde Aslanım ?
Kacirdim yanı. Neyse hayırlısı. Seneye inş. [emoji3]

İlk defa oynadım, aslında bence ilk günden böyle yapsaydık daha iyi olurdu. :D

Paso 4-5 kişi kalıp karma maçlar yapıp maçları bırakmıştık ilk günler.