- Reaksiyon puanı
- 50,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi yaşadığımız talihsizlik sonucu 22.hafta sonunda oyunda ölümcül bir hata oluştu ve tüm takımların oyuncuları silindiler. Takımlardaki oyuncuları geri getireceğim fakat antrenman kayıtları olmadığından dolayı oyuncuların gelişmiş değerleri kaybolacak ve oyuncular ilk durumlarına dönecekler. Bunun büyük bir haksızlık oluşturacağının farkındayım elbette ama elden gelen bir şey yok. Sizce bu haksızlığı en az seviyeye indirmek için ne yapılabilir ? Aklınıza gelen bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ayrıca belki bazı arkadaşlar merak ediyordur diye söyleyim neden yeni lige başlamadığımızı. Yeni sezon yani yeni lig olduğunda oyundaki tüm hataları kapatmış ve bazı yenilikler eklenmiş bir halde olmasını istiyorum oyunun. Onun içinde en azından 15-20 gün gibi bir süreye ihtiyacım olacak. Bu süreçte boş beklemektense lige devam edip yenilikleri test edip, olası yeni hataları keşfetmemiz iyi olacaktır.
Bu arada bu soruna neden olan sorunu henüz çözemedim, bugün çözeceğim. Sorunu çözmekle kalmayıp bir daha bu gibi bir sorunla karşılaşılmaması için yedekleme önlemlerini de alacağım. Bilginize...
Ayrıca belki bazı arkadaşlar merak ediyordur diye söyleyim neden yeni lige başlamadığımızı. Yeni sezon yani yeni lig olduğunda oyundaki tüm hataları kapatmış ve bazı yenilikler eklenmiş bir halde olmasını istiyorum oyunun. Onun içinde en azından 15-20 gün gibi bir süreye ihtiyacım olacak. Bu süreçte boş beklemektense lige devam edip yenilikleri test edip, olası yeni hataları keşfetmemiz iyi olacaktır.
Bu arada bu soruna neden olan sorunu henüz çözemedim, bugün çözeceğim. Sorunu çözmekle kalmayıp bir daha bu gibi bir sorunla karşılaşılmaması için yedekleme önlemlerini de alacağım. Bilginize...