FF Futbu Ligi Bundan Sonra Ne Olacak ?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi yaşadığımız talihsizlik sonucu 22.hafta sonunda oyunda ölümcül bir hata oluştu ve tüm takımların oyuncuları silindiler. Takımlardaki oyuncuları geri getireceğim fakat antrenman kayıtları olmadığından dolayı oyuncuların gelişmiş değerleri kaybolacak ve oyuncular ilk durumlarına dönecekler. Bunun büyük bir haksızlık oluşturacağının farkındayım elbette ama elden gelen bir şey yok. Sizce bu haksızlığı en az seviyeye indirmek için ne yapılabilir ? Aklınıza gelen bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca belki bazı arkadaşlar merak ediyordur diye söyleyim neden yeni lige başlamadığımızı. Yeni sezon yani yeni lig olduğunda oyundaki tüm hataları kapatmış ve bazı yenilikler eklenmiş bir halde olmasını istiyorum oyunun. Onun içinde en azından 15-20 gün gibi bir süreye ihtiyacım olacak. Bu süreçte boş beklemektense lige devam edip yenilikleri test edip, olası yeni hataları keşfetmemiz iyi olacaktır.

Bu arada bu soruna neden olan sorunu henüz çözemedim, bugün çözeceğim. Sorunu çözmekle kalmayıp bir daha bu gibi bir sorunla karşılaşılmaması için yedekleme önlemlerini de alacağım. Bilginize...

Antreman kazancını yükseltmek veya max 3 oyuncu sayısını biraz artırmak olabilir.. En azından şimdilik bunlar aklıma geliyor.

Kolay gelsin. İşin uzun gibi gözüküyor :) OzaN admin diyordur keşke bu işe hiç bulaşmasaydım :D

17 yasındaki oyuncularım 80 e gelmisti ama neyse saglık olsun adminim üzme kendini. hayırlısı neyse o olsun :)

beşiktaş galatasaray fenerbahçe nin işine gelecek bizden bi cacık olmaz artık.. ama sağlık olsun yapcak bişi yok 11 nisan tarihinin yedeği yokmu

beşiktaş galatasaray fenerbahçe nin işine gelecek bizden bi cacık olmaz artık.. ama sağlık olsun yapcak bişi yok 11 nisan tarihinin yedeği yokmu

Benim tamamiyle zararıma gelişecek bir durum çünkü ben oyunun başından beri gençleri alıp antremanla bu durmuma getirdim.. Misal Cenk 95di 77 olucak:) Eros 95 di 80 olacak:) İsmail 97 idi 87 olucak sanırım ve en üzüldüğüm sidney sam 92lik yapmıştım, Q7 alternatifiydi.. Bu durum GS içinde geçerli bayağı altlarda zaten sıra olarak..

En karlı sen olacak gibisin bence..

OzaN işin zor valla oyun ilk haftaya dönsün kadro bakımından, herkese 15 - 20 milyon bütçe ver ilk haftaymş gibi başlayalım ama 22.haftadan devam edelim tabi :D Karışık gibi oldu biraz ama :)

Madem bozuldu, hepten bozalım. :)

Ev sahibi avantajlarını azaltalım, sonuçların nasıl geleceğine bakalım. :)

Bence şuan ki düşüncesiyle devam edelim, en çıkar ve kişisel olarak çıkar için:DÇünkü kadro 1.haftaki gibi olsa şuanki tabloda liderken yine 10.lukları görebilirim..

Bence şuan ki düşüncesiyle devam edelim, en çıkar ve kişisel olarak çıkar için:DÇünkü kadro 1.haftaki gibi olsa şuanki tabloda liderken yine 10.lukları görebilirim..

Anlıyorum. :)

Bence artık birinciliğin bir önemi kalmadı, eski sistem de iyi sayılmazdı zaten, yoksa ben 17. olamazdım. :D