sabah yazıcam bende lıstemı ne zaman olcak kura..
16 oldu sanırım başvurular. İkinci lig de mi açılsa acaba ?
18.00 gibi kuralar çekilir diyordum ama son 1-2 kişilik kontenjan kaldı.
Kuralar çekilicek, sonra hemen başlıyormuyuz yani nasıl bir yol izleyeceğiz
Evet yarın başlayacak.Ama ilk maçlar yarın gece değil Pazar gecesi olacak. O zamana kadar oyunu tanıma ve transfer süresi.
18'i doldurduktan sonra ek başvurular alırız o zaman. Duruma göre 2.lig olabilir. 2.lig olursa ligden düşme ligden çıkma da olur
Bu arada oyuna kayıt olup kayıt olduğunuz nicki burada yazarsanız iyi olur. Kuralar çekildikten sonra takımları manuel olarak ben vereceğim sahiplerine. Olası bir yanlış takım seçme vakası olmaması için.
Burada 20 kişiyiz sen sanırım elle tek tek milleti yerleştireceksinVe muhtemelen 1. istekte sadece ben beşiktaşı istediğine göre bunda bir şans işi olmaz sanırımnick olarak herkesin kendi nickiyle kayıt olması birbirimizi tanımamız açısından daha önemlidir diye düşünüyorum.
Tek sensen 1.sırada Beşiktaş'ı isteyen sen alırsın ama bunu yazmasaydın iyiydi. Bundan sonrakiler Beşiktaş'ı ilk sıraya koyabilir
Herkesin kendi nickiyle kayıt olması daha iyi olur tabii ki
Başvurular bitmiş oldu böylece. Reşat, zamanında doğru başvuruyu yapmadığı için hakkını kaybetti.Bundan sonra yedek başvurularda bulunabilirsiniz.
OzaN başvuru başladığına göre takımları yerleştir yarın sabah başlayalım hemen
Başladığına mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?