FF Futbu Ligi Başlıyor! Başvurular Buradan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sabah yazıcam bende lıstemı ne zaman olcak kura.. :)

1 galatasaray
2 beşiktaş
3 trabzon
4 fener
5 bursa
6 genclerbırlıgı
7 mersın
8 ıbb
9 ankaragucu
10 gazıantep
11 ordu
12 manısa
13 antalya
14 karabuk
15 sıvas
16 eskısehır
17 karabuk
18 kayserı

2. Lıge kalmıyım dedım :D

Kuralar çekilicek, sonra hemen başlıyormuyuz yani nasıl bir yol izleyeceğiz:)

Evet yarın başlayacak. :) Ama ilk maçlar yarın gece değil Pazar gecesi olacak. O zamana kadar oyunu tanıma ve transfer süresi. :)

18'i doldurduktan sonra ek başvurular alırız o zaman. Duruma göre 2.lig olabilir. 2.lig olursa ligden düşme ligden çıkma da olur :)

Bu arada oyuna kayıt olup kayıt olduğunuz nicki burada yazarsanız iyi olur. Kuralar çekildikten sonra takımları manuel olarak ben vereceğim sahiplerine. Olası bir yanlış takım seçme vakası olmaması için. :)

Evet yarın başlayacak. :) Ama ilk maçlar yarın gece değil Pazar gecesi olacak. O zamana kadar oyunu tanıma ve transfer süresi. :)

18'i doldurduktan sonra ek başvurular alırız o zaman. Duruma göre 2.lig olabilir. 2.lig olursa ligden düşme ligden çıkma da olur :)

Bu arada oyuna kayıt olup kayıt olduğunuz nicki burada yazarsanız iyi olur. Kuralar çekildikten sonra takımları manuel olarak ben vereceğim sahiplerine. Olası bir yanlış takım seçme vakası olmaması için. :)

Burada 20 kişiyiz sen sanırım elle tek tek milleti yerleştireceksin:) Ve muhtemelen 1. istekte sadece ben beşiktaşı istediğine göre bunda bir şans işi olmaz sanırım:) nick olarak herkesin kendi nickiyle kayıt olması birbirimizi tanımamız açısından daha önemlidir diye düşünüyorum.:)

Burada 20 kişiyiz sen sanırım elle tek tek milleti yerleştireceksin:) Ve muhtemelen 1. istekte sadece ben beşiktaşı istediğine göre bunda bir şans işi olmaz sanırım:) nick olarak herkesin kendi nickiyle kayıt olması birbirimizi tanımamız açısından daha önemlidir diye düşünüyorum.:)

Tek sensen 1.sırada Beşiktaş'ı isteyen sen alırsın ama bunu yazmasaydın iyiydi. Bundan sonrakiler Beşiktaş'ı ilk sıraya koyabilir :):)

Herkesin kendi nickiyle kayıt olması daha iyi olur tabii ki :)

bende capslock dıye kaydoldum.. Lıste tam galıba ısın yoksa halledermısın admın sabah baslayalım hemen :):)

Ben de Ankaragücü'nü alayım en iyisi. :d

Maksat sayıyı tamamlamak ve birlikte bir şeyler yapabilmek. :)

Sonunculuk da güzeldir. :d

Başvurular bitmiş oldu böylece. Reşat, zamanında doğru başvuruyu yapmadığı için hakkını kaybetti. :) Bundan sonra yedek başvurularda bulunabilirsiniz.