FF Futbu Ligi 9.Sezon | Transfer Merkezi

Tamam be zaten o mevkide üç tane oyuncum var :T:

Mario Götze
Toni Kroos
Mesut Özil

9 oyuna 8 gol görünce insan almak istiyor tabi :D
Kroos ve Özil'i gecen sezonlarda almistim, ikisinden de memnun kalmadim. Götze'yi bilemem. :D

Bu arada Rodwell'in fiyatini 34'den 31'e indirdim bilginiz olsun. :A

Kroos ve Özil'i gecen sezonlarda almistim, ikisinden de memnun kalmadim. Götze'yi bilemem. :D

Bu arada Rodwell'in fiyatini 34'den 31'e indirdim bilginiz olsun. :A
Evet ya hepsi kötü oynuyor.Mesut ilk geldiği oyunda gol attı gözüme girdi.Kroos zayıf,Götzede başlarda iyi oynuyordu şimdi oynamıyor :D

Evet ya hepsi kötü oynuyor.Mesut ilk geldiği oyunda gol attı gözüme girdi.Kroos zayıf,Götzede başlarda iyi oynuyordu şimdi oynamıyor :D
Bu oyunda durmadan degistireceksin aslinda. Memnun kalmadin mi, hemen satacaksin.

Dün Oscar'i aldim, gol atti bu macta. Bakalim devami gelecek mi. :)

Ben senden aldığım Bale 2 oyun maça koydum 1 gol 1 asist kötü gitmiyor :)
Eden Hazard'da onun gibi.
Ikiside iyi oyuncudur. Iyi transferler. Tabi AML mevkiini kullaniyorsan iyidir Bale. Ben AML oynamiyorum. Gerci ST'ye koymuslugum var gecen sezonlarda, gol atiyor. :)

Hazard'da fena sayilmaz. :)

Ikiside iyi oyuncudur. Iyi transferler. Tabi AML mevkiini kullaniyorsan iyidir Bale. Ben AML oynamiyorum. Gerci ST'ye koymuslugum var gecen sezonlarda, gol atiyor. :)

Hazard'da fena sayilmaz. :)
Evet AML'da oynatıyorum.Neymarda var orda o yüzden üç oyuncuyuda zor koyuyorum oyuna :)

Toni Kroos transfer listesinde!

Evet AML'da oynatıyorum.Neymarda var orda o yüzden üç oyuncuyuda zor koyuyorum oyuna :)

Toni Kroos transfer listesinde!
Bu sezon ilk 14 mactan sonra kesif amacli bir sezon olsun diye yola ciktim. Yani hangi oyuncular ne degerde falan filan, listeyi büyütelim tarzinda Kasif'i kullandim. Messi'den daha pahali bir oyuncu yok gibi. :D

Bu sezon ilk 14 mactan sonra kesif amacli bir sezon olsun diye yola ciktim. Yani hangi oyuncular ne degerde falan filan, listeyi büyütelim tarzinda Kasif'i kullandim. Messi'den daha pahali bir oyuncu yok gibi. :D
Hiç bir işe yaramıyorlar :D Ronaldoyu sattım o yüzden :D Takım istediğim gibide güzel oyunca almak istiyorum yine ama artık güçlü pek yok gibi :D

Toni Kroos ve Wayne Rooney transfer listesinde!