FF Futbu Ligi 9.Sezon | Transfer Merkezi

Hoffenheim, uzun bir aradan sonra istedigi bir transferi gerceklestirdi ve güclü bir kaleciyi transfer ettik.
Transfer politikasina uymadigi icin aslinda 30+ yaslarinda oyuncu almayan Hoffenheim Menajeri, Cek kaleci Petr Cech'i 27 milyona renklerine bagladi!

Hoffenheim, uzun bir aradan sonra istedigi bir transferi gerceklestirdi ve güclü bir kaleciyi transfer ettik.
Transfer politikasina uymadigi icin aslinda 30+ yaslarinda oyuncu almayan Hoffenheim Menajeri, Cek kaleci Petr Cech'i 27 milyona renklerine bagladi!
Benim getirdiğim oyuncuyu alıyorsun, tam ben alacakken. :( Üstüne bir de yeniyorsun. :(

@Billy Kane biraz daha erken alsan adamı, kaptırmamıştım. :(

Benim getirdiğim oyuncuyu alıyorsun, tam ben alacakken. :( Üstüne bir de yeniyorsun. :(

@Billy Kane biraz daha erken alsan adamı, kaptırmamıştım. :(

Yanlış hatırlamıyorsam Courtois'i bir sezon elimden sen almıştın. :D
Acı'ya acı eklenmiş, intikam soğuk olmuş. :D

Şaka bir yana tahmin etmiştim senin getirttiğini. :D

Yanlış hatırlamıyorsam Courtois'i bir sezon elimden sen almıştın. :D
Acı'ya acı eklenmiş, intikam soğuk olmuş. :D

Şaka bir yana tahmin etmiştim senin getirttiğini. :D
Sonra sana vermiştim. :J

Param vardı aslında daha kaşifteyken alacaktım ama Ozan'ın oyuncusu değerinden düşük bir şekilde transfer listesinde olunca kaçırmak istemedim.

Adam da inat etti satılmadı kaç gündür, sonunda Werder Bremen aldı ama geç kaldı. :(

Sonra sana vermiştim. :J

Param vardı aslında daha kaşifteyken alacaktım ama Ozan'ın oyuncusu değerinden düşük bir şekilde transfer listesinde olunca kaçırmak istemedim.

Adam da inat etti satılmadı kaç gündür, sonunda Werder Bremen aldı ama geç kaldı. :(

12 hafta Courtois sende kalmıştı ve değeri aynı olmakla birlikte 3 milyon kazanç ile sattın evet. :A

Dakika farkıyla kaçırdın. Ben aldıktan 1-2 dakika sonra senin adam satıldı.

Memnun kalırsam satmam. :D ben 3 durumda oyuncu satarım;

1 - Para gerekliyse
2 - Yaşlı veya verimsiz/gelişmez ise
3 - iyi teklif gelirse

Bu durumda iyi teklif 40-45 falan olur mesela. :A
45'i de eklemiş hemen. :X

İstesem alırım ama 26'ya alabilecek imkan olduktan sonra daha fazla para verip almak takımımıza uymaz. :D

İlla ki iyi bir kaleci alıcam ama ne zaman olur bilmiyorum. :D

45'i de eklemiş hemen. :X

İstesem alırım ama 26'ya alabilecek imkan olduktan sonra daha fazla para verip almak takımımıza uymaz. :D

İlla ki iyi bir kaleci alıcam ama ne zaman olur bilmiyorum. :D

50 diyecektim aslinda da neyse. :D
26'ya Courtois alinir + 1-2 antrenman daha genc ve ayni yetenekte kalecin olur. :D