EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Marco Reus'a baksana ortalaması yüksek oynadığı maç 6 gol attığı 7 olmaz yani anca 100 milyona vermesi lazımNeden?
Bakayım eğer memnun kalmadığım olursa satarım
Yok aga bende yok
Lan bi sussaydın belki anlaşcaktıkMarco Reus'a baksana ortalaması yüksek oynadığı maç 6 gol attığı 7 olmaz yani anca 100 milyona vermesi lazım
Banada forvet oyuncu lazım.Moratayla anlaşamadık @darksaal vermediBenim Huntelaar'ın yerine başka bir forvette gerekiyor aslında adamdan hiç verim alamadık Ibisevic'ın yanına iyi bir adam bulmam gerek
YuhBenim gol yollarında sıkıntı çektiğim nerden de belli oluyor 8 maçta 3 gol nedir ya
Sen olmasaydın satacaktım aga nerdeyseMarco Reus'a baksana ortalaması yüksek oynadığı maç 6 gol attığı 7 olmaz yani anca 100 milyona vermesi lazım
Huntelaar 8 maçta 1 golü var diğer 2 golde Boateng ve Rakitic'ten geldi.İnşallah Ibısevic'in yanına iyi bir adam bulursam iyi olacak
Ya aga sen benim transferini niye aliyosun ya kaç iatiyosan veririm onu ben kendime ayarladim hadi kaç iatiyosan vereyimBu akşam ki maçlardan sonra 80'lik AML satılığa çıkabilir. 15-16 arası veren alır.
@berkann sen istemiştin bir ara.
Ya aga sen benim transferini niye aliyosun ya kaç iatiyosan veririm onu ben kendime ayarladim hadi kaç iatiyosan vereyimYa varya olmaz ki bu hadi aga söyle bir TL 30 dan yukarisini söyleme ama ben 17 verecektim ona sana 30 olsun
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Hadi cabuk dusun ya yarin teklif yaparim ya da sende kalsin o ben sana çok ama çok özel bir teklif yapacam birazdan PM de gorusuruz30 he. Iyi para.Bir düsünelim.
Hadi cabuk dusun ya yarin teklif yaparim ya da sende kalsin o ben sana çok ama çok özel bir teklif yapacam birazdan PM de gorusuruz
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Çok saol ama kalıcı değil Satcam ben onu.O yüzden aldım.Genç forvet Kevin Volland transfer listesinde. Ilgili olanlar pazarlık yapılır.
3 oyuncu daha listede.
Gerard hayırlı olsun @EnveR
Çok saol ama kalıcı değil Satcam ben onu.O yüzden aldım.
15lik forveti 26 koymussun yuh
Almak isterim ama param azPazarlık yapılır.24.5 da olur istiyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?