FF Futbu Ligi 9.Sezon | Transfer Merkezi

Benim Huntelaar'ın yerine başka bir forvette gerekiyor aslında adamdan hiç verim alamadık,Ibisevic'ın yanına iyi bir adam bulmam gerek

Son düzenleme:
Benim gol yollarında sıkıntı çektiğim nerden de belli oluyor 8 maçta 3 gol nedir ya :(

Bu akşam ki maçlardan sonra 80'lik AML satılığa çıkabilir. 15-16 arası veren alır. :D

Son düzenleme:
Bu akşam ki maçlardan sonra 80'lik AML satılığa çıkabilir. 15-16 arası veren alır. :D

@berkann sen istemiştin bir ara. :D
Ya aga sen benim transferini niye aliyosun ya kaç iatiyosan veririm onu ben kendime ayarladim hadi kaç iatiyosan vereyim :bağır: Ya varya olmaz ki bu hadi aga söyle bir TL 30 dan yukarisini söyleme ama ben 17 verecektim ona sana 30 olsun

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Ya aga sen benim transferini niye aliyosun ya kaç iatiyosan veririm onu ben kendime ayarladim hadi kaç iatiyosan vereyim :bağır: Ya varya olmaz ki bu hadi aga söyle bir TL 30 dan yukarisini söyleme ama ben 17 verecektim ona sana 30 olsun

30 he. Iyi para. :D Bir düsünelim. :D

Hadi cabuk dusun ya yarin teklif yaparim ya da sende kalsin o ben sana çok ama çok özel bir teklif yapacam birazdan PM de gorusuruz

Bekliyorum. Satarim yarin belki yada satmam belli olmuyor bu sezon benim isler. :D

Genç forvet Kevin Volland transfer listesinde. Ilgili olanlar pazarlık yapılır.

3 oyuncu daha listede.

Gerard hayırlı olsun @EnveR :)