İstiyorsan vereyim 2.9'a. Nasil olsa kasif oyuncu getirmedi. Para kredi borcuna gidecek bari bir is'e yarasin
Yolladım teklifi, biz de bütçeyi sıfırlamış oluruz.İstiyorsan vereyim 2.9'a. Nasil olsa kasif oyuncu getirmedi. Para kredi borcuna gidecek bari bir is'e yarasin
Yolladım teklifi, biz de bütçeyi sıfırlamış oluruz.
İki gündür futbuya uğramadım kadroma baktıktan sonre Messi`yi kadromda görünce şok oldum 😱 @Yakamoz-Asi
İstifa ettim amaBugün macim yokmus, iyiymis
Iyi iste ne güzel
İstifa ettim ama
Vay arkadaş herkes Messi için uğraşıyorLa arkadas var ya.. o kadar iyi takim var elinde, gidip de istifa ediyorsun. Biz ici bos Parma ile yolumuza devam ediyoruz. Madem istifa edeceksiniz niye birakiyorsunuz en iyi takimlardan birini. Bak simdi oyunculari da alamiyoruz. Messi'yi transfer edemiyoruz...
Vay arkadaş herkes Messi için uğraşıyor
Oh oh Messiyi sayemde alamıyorsunuzSanki param var da transfer edecegim
Merak etme aga çok yakında döndürecem onu Ama Messi benim baştan söylim Khazri ile Leitner 100 olsunlar İnşallah 200 milyon para geçecek elime messiyi alacam oradan da RonaldoLa arkadas var ya.. o kadar iyi takim var elinde, gidip de istifa ediyorsun. Biz ici bos Parma ile yolumuza devam ediyoruz. Madem istifa edeceksiniz niye birakiyorsunuz en iyi takimlardan birini. Bak simdi oyunculari da alamiyoruz. Messi'yi transfer edemiyoruz...
Oh oh Messiyi sayemde alamıyorsunuz
Merak etme aga çok yakında döndürecem onu Ama Messi benim baştan söylim Khazri ile Leitner 100 olsunlar İnşallah 200 milyon para geçecek elime messiyi alacam oradan da Ronaldo
Önce MessiDönersen aliriz 😎
Sen önce Ronaldo'yu transfer et
Dönersen aliriz 😎
Sen önce Ronaldo'yu transfer et
Adamlar bak be çıkar için neler yapıyorlarMerak etme aga çok yakında döndürecem onu Ama Messi benim baştan söylim Khazri ile Leitner 100 olsunlar İnşallah 200 milyon para geçecek elime messiyi alacam oradan da Ronaldo
Eyvallah reyiz.David de Gea'yi bizim Kasif getirdi paramiz yok diye alamadik Transfer listesine düsmüs kasif yeni oyuncu buldu ama sorun yok bende
Adamda Buffon varken üstüne David de Gea'yı alıyor.Eyvallah reyiz.