Ligin en iyi DMC'si N'Diaye satılıktır. 31 milyon euro veren alır. Değer mi? Değer.
Bu DMC'lerin mevkisi tam olarak neresi oluyor? Yani defans ile orta saha arasina mi koyuyoruz?
Bu hafta satılmasını beklemen hata olurOo rakip Bjk.Kaşifteki oyuncuyu antrenmanlardan önce almalıyım. Satıl artık N'Diaye.
Bu hafta satılmasını beklemen hata olur
Rakip Konya ! Hedef Şampiyonluk ! Kadro Yorgun ! Önümüzde 2 önemli derbi maçı var ! Allah sabır versin bana
30 milyonluk oyuncunun öyle kolay kolay satılacağını düşünmüyorumDünden beri satılık listesinde ama.
Sponsorları ayarladıysan gelir agaBenim 3 mac deplasman simdi. Hic para gelmeyecek
30 milyonluk oyuncunun öyle kolay kolay satılacağını düşünmüyorumBen bile Brumayı 3-4 haftada mı ne sattım
Sponsorları ayarladıysan gelir aga
30 milyonluk oyuncunun öyle kolay kolay satılacağını düşünmüyorumBen bile Brumayı 3-4 haftada mı ne sattım
28 milyonda kalsın bence 30 çok uçuk olur28 milyona indirdim.Almazlarsa tekrar 30 yaparım.
28 milyonda kalsın bence 30 çok uçuk olur
Öyle olmuş.
Ben o kadar iyi niyetle bakamıyorum. En azından bi yarı final...Güclü bir rakip ile eslestigim icin sevincliyim
Ben o kadar iyi niyetle bakamıyorum. En azından bi yarı final...
Bi de şey diyecegim. Futbu'da ki avatarın değişikmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?