Ligin en iyi DMC'si N'Diaye satılıktır. 31 milyon euro veren alır. Değer mi? Değer.![]()
Bu DMC'lerin mevkisi tam olarak neresi oluyor? Yani defans ile orta saha arasina mi koyuyoruz?![]()
Bu hafta satılmasını beklemen hata olurOo rakip Bjk.Kaşifteki oyuncuyu antrenmanlardan önce almalıyım. Satıl artık N'Diaye.
![]()
Bu hafta satılmasını beklemen hata olur
Rakip Konya ! Hedef Şampiyonluk ! Kadro Yorgun ! Önümüzde 2 önemli derbi maçı var ! Allah sabır versin bana![]()
30 milyonluk oyuncunun öyle kolay kolay satılacağını düşünmüyorumDünden beri satılık listesinde ama.![]()
Sponsorları ayarladıysan gelir agaBenim 3 mac deplasman simdi. Hic para gelmeyecek![]()
30 milyonluk oyuncunun öyle kolay kolay satılacağını düşünmüyorumBen bile Brumayı 3-4 haftada mı ne sattım
Sponsorları ayarladıysan gelir aga![]()
30 milyonluk oyuncunun öyle kolay kolay satılacağını düşünmüyorumBen bile Brumayı 3-4 haftada mı ne sattım
![]()
28 milyonda kalsın bence 30 çok uçuk olur28 milyona indirdim.Almazlarsa tekrar 30 yaparım.
![]()
28 milyonda kalsın bence 30 çok uçuk olur
Öyle olmuş.![]()
Ben o kadar iyi niyetle bakamıyorum. En azından bi yarı final...Güclü bir rakip ile eslestigim icin sevincliyim![]()
Ben o kadar iyi niyetle bakamıyorum. En azından bi yarı final...
Bi de şey diyecegim. Futbu'da ki avatarın değişikmiş.![]()