Ya zaten kurdum ben onları öğlenden bi tek bilet fiyatlarını yükselttim maç otomatik deme benlik bi şey yok.8 dk hadi cabuk![]()
Ya zaten kurdum ben onları öğlenden bi tek bilet fiyatlarını yükselttim maç otomatik deme benlik bi şey yok.8 dk hadi cabuk![]()
Ya zaten kurdum ben onları öğlenden bi tek bilet fiyatlarını yükselttim maç otomatik deme benlik bi şey yok.![]()
Ne olacak ki?Cok oynama yapmak iyi degilmis, ben baya düsürdüm![]()
tek degilsin. Banada 15 milyonluk AMC geldi. Tam istedigim oranlar ve genc. Ama para yok![]()
Ben alamayacağım sanırım. Aradaki fark 5 milyon bu sefer.![]()
Ben hayalimde bile alamiyorumeksilerdeyim suan
![]()
AahahSen de bir kaç haftada bir kaşifi yolla ki, paran olsun.
![]()
Artik kasif göndermiyorum, mevcutlar ile yetinecegiz.yetenek antrenmanina gönderiyorum. Ama genclesmem lazim
![]()
Gençlerden yana sıkıntım yok benim.![]()
Ben de merak ediyorum.Bu gece lider ile karsilasacagiz. Adam 1 kere yenilmis, 1 kere berabere kalmis, 11 galibiyet.
Karsisinda 8 haftadir yenilmeyen, ligin en cok gol atan takimi, ligin gol ve asist kralina sahip takimi var
Bakalim bu gece neler olacak @gundix123![]()
Ben de merak ediyorum.Ligin en çok gol atan takımına karşı en az gol yiyen takımı. İlginç.
![]()
Çok formda takımın, ayrıca kendi evindesin. Bence avantajlısın.Berabere bitse bana kafi![]()
Çok formda takımın, ayrıca kendi evindesin. Bence avantajlısın.Berabere bitmesin ya bi kazanan olsun bence.
![]()
Haha bi de bana sor.Fark ettirmemeye calisiyorum ama Futbu'da ilk kez tirsiyorum![]()
Haha bi de bana sor.Ben de bi berkann`dan bi de senden.
![]()
Aynen.Hayirlisi olsun diyelimiyi oynayan kazansin. Hakem yanlis cok sert, yakabilir ikimizide
![]()