Ya zaten kurdum ben onları öğlenden bi tek bilet fiyatlarını yükselttim maç otomatik deme benlik bi şey yok.8 dk hadi cabuk
Ya zaten kurdum ben onları öğlenden bi tek bilet fiyatlarını yükselttim maç otomatik deme benlik bi şey yok.8 dk hadi cabuk
Ya zaten kurdum ben onları öğlenden bi tek bilet fiyatlarını yükselttim maç otomatik deme benlik bi şey yok.
Ne olacak ki?Cok oynama yapmak iyi degilmis, ben baya düsürdüm
tek degilsin. Banada 15 milyonluk AMC geldi. Tam istedigim oranlar ve genc. Ama para yok
Ben alamayacağım sanırım. Aradaki fark 5 milyon bu sefer.
Ben hayalimde bile alamiyorumeksilerdeyim suan
AahahSen de bir kaç haftada bir kaşifi yolla ki, paran olsun.
Artik kasif göndermiyorum, mevcutlar ile yetinecegiz.yetenek antrenmanina gönderiyorum. Ama genclesmem lazim
Gençlerden yana sıkıntım yok benim.
Ben de merak ediyorum.Bu gece lider ile karsilasacagiz. Adam 1 kere yenilmis, 1 kere berabere kalmis, 11 galibiyet.
Karsisinda 8 haftadir yenilmeyen, ligin en cok gol atan takimi, ligin gol ve asist kralina sahip takimi var
Bakalim bu gece neler olacak @gundix123
Ben de merak ediyorum.Ligin en çok gol atan takımına karşı en az gol yiyen takımı. İlginç.
Çok formda takımın, ayrıca kendi evindesin. Bence avantajlısın.Berabere bitse bana kafi
Çok formda takımın, ayrıca kendi evindesin. Bence avantajlısın.Berabere bitmesin ya bi kazanan olsun bence.
Haha bi de bana sor.Fark ettirmemeye calisiyorum ama Futbu'da ilk kez tirsiyorum
Haha bi de bana sor.Ben de bi berkann`dan bi de senden.
Aynen.Hayirlisi olsun diyelimiyi oynayan kazansin. Hakem yanlis cok sert, yakabilir ikimizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?