- Reaksiyon puanı
- 51,344
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Çoğu lig sonu olduğu gibi yine hem oyunun gidişatı hakkında son görüşlerimi bildirmek hem de sizlerin görüşlerini bir kez daha almak istiyorum.
Öncelikle oyuna ilgi gösteren herkese teşekkürler.
Kendi fikirlerimi söyleyecek olursam bu sezon oyunu hedeflediğim noktaya getirmeye en çok yaklaştığım sezon oldu. Hata oranı çok azdı ve var olan hatalar da oyunun gidişatını doğrudan etkileyecek çok önemli hatalar değildi. Şahsen kendim oyuncu olarak da oyundan zevk aldım ilk kez. (Daha önce hataları gidermeye çalışmaktan olsa gerek oyun bana bir iş olarak gözüküyordu. )
Oyunun tabii ki tamamen kusursuz olmasına daha çok var ve gelişimler hep sürecek. Aklımda pek çok yenilik var. Bazıları belki de şu an hiçbir online menajerlik oyununda olmayan çok önemli yenilikler. Fakat şu an öncelik bazı küçük eksikleri tamamlamak ve 7. sezonla birlikte oyunu genel kullanıcıya açmak. (Her sezon bunu diyorum ama bu sefer kesinlikle öyle olacak. )
Sizlerden isteğim oyundaki sorunları, eksikleri bana hatırlatmanız. (Daha önce söylediğiniz şeyler olabilir, yeni aklınıza gelen bir şeyler olabilir.)
Bir de sezon bitiş ekranı hazırlamak istiyorum. Şu an sezon bitti mesela ama her şey tamamen aynı gibi gözüküyor. Nasıl bir şey yapalım sizce sezon sonunda nasıl bir ekranla karşılaşmak isterdiniz?
Yeni sezonun tarihini merak edenlere çok az süreceğini söyleyebilirim hemen bazı düzenlemeler yapıp 5-10 gün sonra başlayacağız. Hangi lig olacağı da anketle belirlenecek yine...
Önerileri bekliyorum oyunla ilgili.
Öncelikle oyuna ilgi gösteren herkese teşekkürler.
Kendi fikirlerimi söyleyecek olursam bu sezon oyunu hedeflediğim noktaya getirmeye en çok yaklaştığım sezon oldu. Hata oranı çok azdı ve var olan hatalar da oyunun gidişatını doğrudan etkileyecek çok önemli hatalar değildi. Şahsen kendim oyuncu olarak da oyundan zevk aldım ilk kez. (Daha önce hataları gidermeye çalışmaktan olsa gerek oyun bana bir iş olarak gözüküyordu.
Oyunun tabii ki tamamen kusursuz olmasına daha çok var ve gelişimler hep sürecek. Aklımda pek çok yenilik var. Bazıları belki de şu an hiçbir online menajerlik oyununda olmayan çok önemli yenilikler. Fakat şu an öncelik bazı küçük eksikleri tamamlamak ve 7. sezonla birlikte oyunu genel kullanıcıya açmak. (Her sezon bunu diyorum ama bu sefer kesinlikle öyle olacak.
Sizlerden isteğim oyundaki sorunları, eksikleri bana hatırlatmanız. (Daha önce söylediğiniz şeyler olabilir, yeni aklınıza gelen bir şeyler olabilir.)
Bir de sezon bitiş ekranı hazırlamak istiyorum. Şu an sezon bitti mesela ama her şey tamamen aynı gibi gözüküyor. Nasıl bir şey yapalım sizce sezon sonunda nasıl bir ekranla karşılaşmak isterdiniz?
Yeni sezonun tarihini merak edenlere çok az süreceğini söyleyebilirim hemen bazı düzenlemeler yapıp 5-10 gün sonra başlayacağız. Hangi lig olacağı da anketle belirlenecek yine...
Önerileri bekliyorum oyunla ilgili.