Sezon sonu sayfasını beğendiğinize sevindim.
Fikstür, Maddi Durum, Maç Programı, Stadyum Gelirleri gibi pek çok sayfa yenilendi ve daha modern görünüme kavuşturuldu.
Stadyum, Bilet, Transfer Teklifleri, Sponsorlar gibi birkaç sayfanın tasarımının yenilenmesi şimdilik kaldı. Bazılarına ne yapacağıma karar vermedim bazıları ise sezonun başlamasını gerektiriyor.
Oyuncu'nun maksimum alabilecegi degerleri / yetenek sayilarini "atak, defans, ortalama" olarak göremez miyiz?
"En iyi menajerler" siralamasi gibi "en cok sari kart yiyen takim", "en cok kirmizi kart yiyen takim", "en iyi ortalamaya sahip takim", "'lig'deki en degerli oyuncular", "lig'deki en genc takim" gibi istatistikler ekleyebilir miyiz?
Ayrica Teknik Ekibi 3'den 5'e cikarabilir miyiz, yani 5'er kondisyon, moral ve yetenek? Kasif'ide 2 olarak sinirlasak?
Kredi cekebilme hakki 3'e cikarabilir miyiz?
Maddi Durum'da "Kredi Geri Ödemesi"nde bende cogu zaman 0 oluyordu kredi ödememe ragmen. Birde sponsorlar'dan gelen parayi "sponsor geliri" yerine "mac basi geliri" ve "bonus geliri" olarak ayirabilir miyiz?
Birde stadyuma gelen seyirci sayisi ile ilgili daha detayli bilgi olsa iyi olacak, yani sinifa göre ne kadar seyirci gelmis falan
Maksimum puanları göremezsiniz. İşin heyecanı olmaz, deneyip göreceksiniz kaça kadar yükselebileceğini.
Önerdiğin istatistik sayfaları iyi öneriler eklerim büyük ihtimal. Eğer birkaç ay sonra hala yapmamışsam hatırlatabilirsin.
Teknik ekip 5'e çıkarsa oyun çok kolaylaşır hem oyuncular çabuk gelişir hem de kondisyon problemi falan hiç olmaz gibi bir şey ama teknik ekip ücreti arttırılarak falan daha ilginç bir şeyler planlayabilir miyim bilmiyorum şu an.
Kaşifin iki tane olması da pek iyi olmaz. Günde bir transfer, her gün bir heyecan yeter.
Kredi hakkı 3'e çıkarılabilir ileride ama şu an dokunmak istemiyorum. Çünkü geçmişte çok hata yaşadık kredi sistemiyle. Şu an yeni hatalara ihtiyaç yok.
Maddi Durum sayfasıyla ilgili hatayı oyun başladıktan sonra hatırlat bakarım.
Sponsor gelirinin bonus ve maç başı diye ayrılması daha önce de önerilmişti. Onu da sezona başladıktan sonra yaparım.
Seyirci detaylarını veremeyiz böyle senin tahmin edip ona göre strateji geliştirmen daha önemli.
Çok iyi olmuş.
Tabloların hepsinde linkleri kaldırmışsın, puan durumunda kalmış.
Farkettim de çok önemli değil şimdilik, bir ara ilgilenirim onunla da.
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama logo ve tema çok basit duruyor.İsterseniz logo yapabilirim.
İlgin için teşekkürler. Logo için bir yarışma düzenledik ve yeni logo belirledik. Yeni sezon başlamadan logo yenilenecek. Yine aynı şekilde anasayfa tasarımı da yenilenecek.
İleride yine logo yarışması olursa o zaman katılabilirsin, oyun başladıktan sonra tasarımla ilgili önerilerini de alabilirim ama oyun görünüm olarak sadeliği esas almış durumda. (Grafikçimiz olmadığından biraz da mecburiyetten olan bir durum bu tabii.
)
Çok Sağlam Olmuş @
OzaN Yeni Sezon'a kaç gün kaldı ?
Perşembe başvuruları başlatabilirim gibi ama bakalım.