FF Futbu Ligi 6. Sezon Kapanış Konuşması - Yenilikler - Öneriler

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Çoğu lig sonu olduğu gibi yine hem oyunun gidişatı hakkında son görüşlerimi bildirmek hem de sizlerin görüşlerini bir kez daha almak istiyorum. :)

Öncelikle oyuna ilgi gösteren herkese teşekkürler. :)

Kendi fikirlerimi söyleyecek olursam bu sezon oyunu hedeflediğim noktaya getirmeye en çok yaklaştığım sezon oldu. Hata oranı çok azdı ve var olan hatalar da oyunun gidişatını doğrudan etkileyecek çok önemli hatalar değildi. Şahsen kendim oyuncu olarak da oyundan zevk aldım ilk kez. (Daha önce hataları gidermeye çalışmaktan olsa gerek oyun bana bir iş olarak gözüküyordu. :))

Oyunun tabii ki tamamen kusursuz olmasına daha çok var ve gelişimler hep sürecek. Aklımda pek çok yenilik var. Bazıları belki de şu an hiçbir online menajerlik oyununda olmayan çok önemli yenilikler. Fakat şu an öncelik bazı küçük eksikleri tamamlamak ve 7. sezonla birlikte oyunu genel kullanıcıya açmak. (Her sezon bunu diyorum ama bu sefer kesinlikle öyle olacak. :))

Sizlerden isteğim oyundaki sorunları, eksikleri bana hatırlatmanız. (Daha önce söylediğiniz şeyler olabilir, yeni aklınıza gelen bir şeyler olabilir.)

Bir de sezon bitiş ekranı hazırlamak istiyorum. Şu an sezon bitti mesela ama her şey tamamen aynı gibi gözüküyor. Nasıl bir şey yapalım sizce sezon sonunda nasıl bir ekranla karşılaşmak isterdiniz? :)

Yeni sezonun tarihini merak edenlere çok az süreceğini söyleyebilirim hemen bazı düzenlemeler yapıp 5-10 gün sonra başlayacağız. Hangi lig olacağı da anketle belirlenecek yine...

Önerileri bekliyorum oyunla ilgili. :)

Gaziantep Çok İyi Bir Takım Fakat Ben kötü bir yöneticiyim
sebebi de ilgim yoktu ilgisiz olmama rağmen ligi 6.sırada bitirip bir oyuncumu 125 M E satıp kadro dizdim .
bu bence benim açımdan geçirdiğim en iyi bir o kadarda en istikrarsız sezon
gelecek sezon ilgi tam olacak 5-10 gün sonrasını bekliyoruz :D

Yeni sezonda oyundan beklediğim en önemli şey, takımlarımızı aldıktan sonra oyuncu değerlerinin değişmemesi. :)

Yeni sezon ne zaman baslayacak?
Bir de FutBu nereden oynaniyor?
Google a filan yazdım ama bulamadim. :D

Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun, oluruz olmayız. :D

Öncelikle çok iyi bir sezon oldu. Yanılmıyorsam oyun hiç aksamadı. Geçen sezona göre ciddi toparlanma var. Daha önce söylenmiş miydi bilmiyorum ama ben de bir hata vardı onu da söyleyeyim buradan. :D Mesela ben penaltı kullanması için Gekas'ı seçiyordum. Daha sonra Gekas'ı oyuna almadığım bir maçta penaltı olmuş ve Gekas kullanmış. (b)

Bitiş ekranı güzel fikirmiş bu arada. :D

Zeki Mürende bizi görecek mi ? :D :D

O yönde bir çalışmamız yok şu an. :):)

Yeni sezonda oyundan beklediğim en önemli şey, takımlarımızı aldıktan sonra oyuncu değerlerinin değişmemesi. :)

Bu sezonda da olmuş muydu o sorun? :(

Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun, oluruz olmayız. :D

Öncelikle çok iyi bir sezon oldu. Yanılmıyorsam oyun hiç aksamadı. Geçen sezona göre ciddi toparlanma var. Daha önce söylenmiş miydi bilmiyorum ama ben de bir hata vardı onu da söyleyeyim buradan. :D Mesela ben penaltı kullanması için Gekas'ı seçiyordum. Daha sonra Gekas'ı oyuna almadığım bir maçta penaltı olmuş ve Gekas kullanmış. (b)

Bitiş ekranı güzel fikirmiş bu arada. :D

İyi yakalamışsın bakayım düzeltmeye çalışırım. :)
yeni sezon hayirli olsun :D
bitis ekraninda bence Puan Tablosu ve aldigimiz menejer puanlari olsun :D
Öyle bir şeyler yapacağız artık başka orijinal bir fikir gelmedi. :D

Yeni sezon ne zaman baslayacak?
Bir de FutBu nereden oynaniyor?
Google a filan yazdım ama bulamadim. :D
www.futbu.com

Yeni sezon 1 hafta sonra en geç. :)

Bir yeniliği de duyurayım. Bundan böyle sezon içinde bir takımdan en fazla üç oyuncu transfer edilebilecek. Buradaki amaç iki anlaşmalı kişi arasında sürekli transfer olmasını önlemek, bir anlamda hile yapılmasını önlemek. :)

Admin az gerçekci olsa yani 18 yaşındaki adam 10 hafta sonra 100 Milyon Euro olmasa @OzaN
Oyunda gerçekçilikten çok eğlence ön planda. Gerçekçi olursa bir adam sezon boyunca çok çok az gelişir ve o da sıkıcı bir durum oluşturur. :)

18 yaşındaki adamların da belli bir limiti var 100 milyonlara kadar çıkabilecek oyuncu sayısı sınırlıdır. (Bu sezon sadece bir tane gördüm ben.) Belki belli bir miktardan sonra gelişim iyice zorlaştırılabilir. :)

Bir yeniliği de duyurayım. Bundan böyle sezon içinde bir takımdan en fazla üç oyuncu transfer edilebilecek. Buradaki amaç iki anlaşmalı kişi arasında sürekli transfer olmasını önlemek, bir anlamda hile yapılmasını önlemek. :)

Maalesef. :(

Yenilik çok iyiymiş. :)

Oyunda gerçekçilikten çok eğlence ön planda. Gerçekçi olursa bir adam sezon boyunca çok çok az gelişir ve o da sıkıcı bir durum oluşturur. :)

18 yaşındaki adamların da belli bir limiti var 100 milyonlara kadar çıkabilecek oyuncu sayısı sınırlıdır. (Bu sezon sadece bir tane gördüm ben.) Belki belli bir miktardan sonra gelişim iyice zorlaştırılabilir. :)
Admin sıkıcı mıkıcı olmaz 500 Binlik oyuncu 50 Milyona çıkınca daha mı eğlenceli oluyor? tamam gelişsin en fazla 10 Milyona çıksın fazla uçmasınlar ):

O yönde bir çalışmamız yok şu an. :):)

İyi yakalamışsın bakayım düzeltmeye çalışırım. :)

Öyle bir şeyler yapacağız artık başka orijinal bir fikir gelmedi. :D

www.futbu.com

Yeni sezon 1 hafta sonra en geç. :)

Üye oldum.
Şimdi aktif lig olmasını bekleyeceğim değil mi ?

Bende 2 şey söyliyim 1.si böyle OFM'de olduğu gibi gazete,basın falan olsa güzel olur sezon bitincede gazetede çıkan haberlerle sezonu güzel bir şekilde bitirebilirsin. :)

2.si ise transferler meselesi transferler için 4-5 haftalık bi zaman verilse sonra 2.dönem başlyana kadar transfer olmasa daha iyi olacak bence sonra 2.dönem başlayınca da 4-5 hafta veririz, şimdi bakıyoruz sezona başlarken ki tüm kadro değişmiş durumda oluyor çoğu takımda. :) Yani gerçek oyuncuların takımda olmasının bi anlamı kalmıyor gibi bi şey. :)