FF Futbu Ligi 41.Hafta Yorum & Sohbet Konusu - Kesin Sonuçlar Eklendi

Bugünkü maçlarla dünkü maçlar birbirine girmiş gibi :D Futbudan bakarsan maç detaylarına anlarsın :) Dünkü attığın gol ve yediğin sarı kartlar bu maçda da mevcut... Aynı dakika olarak... Bu akşamki sonuçlar dün ve bugün oyanan maçların birleşimi gibi :D

itiraz edelim aga bu ne ya :D

üstüne eklenmiş önceki maçın skorunu çıkarın yine aynı sonuç elde ediliyor.. itiraz etmek saçma boşa zaman kaybı

Maçlarda hata yoktu. Sadece düne ait bazı bilgiler silinmediğinden hatalı gösterimler olmuş. Şu an hatalar ayıklandı ve kesin sonuçlar eklendi.

Not: Sarı kart ve kırmızı kart sayılarının doğru değerleri düzeltilmedi. Çünkü sadece görüntüye etki ediyorlar maça etki eden bir şey yok orada gözüken sayıda.

Beşiktaş'ın sezon başı kadrosu hepimizden iyiydi zaten :D Neyse geçmiş olsun hepimize :D

Sezon başı en iyi kadro bendemiydi?:D Ben o kadroyla 10.'luğa kadar düşmüştüm sonra 22 haftalık seri yakalayıp buralardayım:D Üstüne şikesiz veya herhangi param kesilmeden geldim buralara sizde yapsaydınız hacı:D Kadromu lig bitiminde sergilemeyi düşünüyorum:D

Fenerbahcenin tek şansı yarınki maçı almak olmalı:)

Sezon başı en iyi kadro bendemiydi?:D Ben o kadroyla 10.'luğa kadar düşmüştüm sonra 22 haftalık seri yakalayıp buralardayım:D Üstüne şikesiz veya herhangi param kesilmeden geldim buralara sizde yapsaydınız hacı:D Kadromu lig bitiminde sergilemeyi düşünüyorum:D

Fenerbahcenin tek şansı yarınki maçı almak olmalı:)

beşiktaşla 10.luğa düştüysen allahtan ankaragücü gelmemiş :) :)