FF Futbu Ligi 41.Hafta Yorum & Sohbet Konusu - Kesin Sonuçlar Eklendi

Forum genelinde isyan başlatasım var:D Durduk yere neden kondisyonlar azalmış ki? Ve sen nasıl tespit ettin bu olayı:D

Olay tamamen benim hatam. Dün Almanya Liginde bazı testler yapıyordum. Test bittiğinde oyunu test modundan çıkarmayı unutmuşum. Bu nedenle akşamki güncellemenin maç sonuçlarını oynatan aşaması olmadı. Fakat kondisyonlar falan bir önceki maç baz alınarak düştü. Bana gece 01.20 gibi maçların oynanmadığı söylenince manuel olarak oynattım fakat bu da sağlıklı olmadı çünkü kondisyonlar her takımın eşit düşmüyor. Haksızlık olmaması açısından iptal en doğru çözüm.

Bundan sonra testleri ayrı bir klasörde yapsam daha sağlıklı olacak sanırım. :)

Bu şekilde devam etseydi liderliğimi ilan etmiştim zaten:( Kondisyonun kötü olması takas'ın takımını daha çok etkilediği gerekçesiyle iptal olmuş, yarın yine şanslı bir maç çıkartırız inş..

Bu şekilde devam etseydi liderliğimi ilan etmiştim zaten:( Kondisyonun kötü olması takas'ın takımını daha çok etkilediği gerekçesiyle iptal olmuş, yarın yine şanslı bir maç çıkartırız inş..
aga senin takımın gücü ortada seni yenebilmek için takımın 4 4 lük olması gerek kondisyon falan bende o olmazsa seni yenmem imkansız ama sen güçle falan işi götürebilirsin ki dün bi hata olmasa seni büyük ihtimal yenecektim stadı 55 binden 130 bine çıkarmıştım kondisyonlarda full dü :D

aga senin takımın gücü ortada seni yenebilmek için takımın 4 4 lük olması gerek kondisyon falan bende o olmazsa seni yenmem imkansız ama sen güçle falan işi götürebilirsin ki dün bi hata olmasa seni büyük ihtimal yenecektim stadı 55 binden 130 bine çıkarmıştım kondisyonlarda full dü :D

Hacı bir kondisyonla 3-1 yendiysem işimiz var:D Ama yinede kondisyonların senin için daha önemli olduğu doğru birşey:) Biraz morelim bozuldu ne güzel lig'in intikamı alınmış diyordum ve muhtemel lider bitirirdim o saatten sonra:D Neyse yarın bir sorun olmaz inş:)

Hacı bir kondisyonla 3-1 yendiysem işimiz var:D Ama yinede kondisyonların senin için daha önemli olduğu doğru birşey:) Biraz morelim bozuldu ne güzel lig'in intikamı alınmış diyordum ve muhtemel lider bitirirdim o saatten sonra:D Neyse yarın bir sorun olmaz inş:)

aga bi kondisyon diyon ama kondisyon çok önemli :D

yuhh 6 tane yemişim :D dikkatimi çeken bişey var iptal olan maçlarda takımlar kaç gol attıysa bu sefer hepsi iki katını atmışlar mesela bjk beni 1-3 yenmişti şimdi 2-6 ts-fb 1-1 di şimdi 2-2 ilginç :D bu kadar fark hiç beklemiyodum

yuhh 6 tane yemişim :D dikkatimi çeken bişey var iptal olan maçlarda takımlar kaç gol attıysa bu sefer hepsi iki katını atmışlar mesela bjk beni 1-3 yenmişti şimdi 2-6 ts-fb 1-1 di şimdi 2-2 ilginç :D bu kadar fark hiç beklemiyodum

Aynen ben de dikkat ettim ona :D

Beşiktaş'ın sezon başı kadrosu hepimizden iyiydi zaten :D Neyse geçmiş olsun hepimize :D

Çünkü yine hata var :D

Bugünkü maçlarla dünkü maçlar birbirine girmiş gibi :D Futbudan bakarsan maç detaylarına anlarsın :) Dünkü attığın gol ve yediğin sarı kartlar bu maçda da mevcut... Aynı dakika olarak... Bu akşamki sonuçlar dün ve bugün oyanan maçların birleşimi gibi :D