Sabah sabah ölümüne sevinmiştimde Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum şuan
normaldir
Sabah sabah ölümüne sevinmiştimde Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum şuan
aga senin takımın gücü ortada seni yenebilmek için takımın 4 4 lük olması gerek kondisyon falan bende o olmazsa seni yenmem imkansız ama sen güçle falan işi götürebilirsin ki dün bi hata olmasa seni büyük ihtimal yenecektim stadı 55 binden 130 bine çıkarmıştım kondisyonlarda full düBu şekilde devam etseydi liderliğimi ilan etmiştim zaten Kondisyonun kötü olması takas'ın takımını daha çok etkilediği gerekçesiyle iptal olmuş, yarın yine şanslı bir maç çıkartırız inş..
aga senin takımın gücü ortada seni yenebilmek için takımın 4 4 lük olması gerek kondisyon falan bende o olmazsa seni yenmem imkansız ama sen güçle falan işi götürebilirsin ki dün bi hata olmasa seni büyük ihtimal yenecektim stadı 55 binden 130 bine çıkarmıştım kondisyonlarda full dü
Hacı bir kondisyonla 3-1 yendiysem işimiz var Ama yinede kondisyonların senin için daha önemli olduğu doğru birşey Biraz morelim bozuldu ne güzel lig'in intikamı alınmış diyordum ve muhtemel lider bitirirdim o saatten sonra Neyse yarın bir sorun olmaz inş
aga bi kondisyon diyon ama kondisyon çok önemli
yuhh 6 tane yemişim dikkatimi çeken bişey var iptal olan maçlarda takımlar kaç gol attıysa bu sefer hepsi iki katını atmışlar mesela bjk beni 1-3 yenmişti şimdi 2-6 ts-fb 1-1 di şimdi 2-2 ilginç bu kadar fark hiç beklemiyodum
Aynen ben de dikkat ettim ona
Çünkü yine hata varyuhh 6 tane yemişim dikkatimi çeken bişey var iptal olan maçlarda takımlar kaç gol attıysa bu sefer hepsi iki katını atmışlar mesela bjk beni 1-3 yenmişti şimdi 2-6 ts-fb 1-1 di şimdi 2-2 ilginç bu kadar fark hiç beklemiyodum
harbi mi