FF Futbu Ligi 41.Hafta Yorum & Sohbet Konusu - Kesin Sonuçlar Eklendi

Forum genelinde isyan başlatasım var
Durduk yere neden kondisyonlar azalmış ki? Ve sen nasıl tespit ettin bu olayı

Olay tamamen benim hatam. Dün Almanya Liginde bazı testler yapıyordum. Test bittiğinde oyunu test modundan çıkarmayı unutmuşum. Bu nedenle akşamki güncellemenin maç sonuçlarını oynatan aşaması olmadı. Fakat kondisyonlar falan bir önceki maç baz alınarak düştü. Bana gece 01.20 gibi maçların oynanmadığı söylenince manuel olarak oynattım fakat bu da sağlıklı olmadı çünkü kondisyonlar her takımın eşit düşmüyor. Haksızlık olmaması açısından iptal en doğru çözüm.

Bundan sonra testleri ayrı bir klasörde yapsam daha sağlıklı olacak sanırım.

kötü bi karar olmuş kayserinin düştüyse bjkninde düştü

Bu şekilde devam etseydi liderliğimi ilan etmiştim zaten
Kondisyonun kötü olması takas'ın takımını daha çok etkilediği gerekçesiyle iptal olmuş, yarın yine şanslı bir maç çıkartırız inş..

aga senin takımın gücü ortada seni yenebilmek için takımın 4 4 lük olması gerek kondisyon falan bende o olmazsa seni yenmem imkansız ama sen güçle falan işi götürebilirsin ki dün bi hata olmasa seni büyük ihtimal yenecektim stadı 55 binden 130 bine çıkarmıştım kondisyonlarda full dü

Hacı bir kondisyonla 3-1 yendiysem işimiz var
Ama yinede kondisyonların senin için daha önemli olduğu doğru birşey
Biraz morelim bozuldu ne güzel lig'in intikamı alınmış diyordum ve muhtemel lider bitirirdim o saatten sonra
Neyse yarın bir sorun olmaz inş

aga bi kondisyon diyon ama kondisyon çok önemli

TS ile berabere kaldık yine
Beşiktaş ne yapmış öyle
Artık şampiyon olurlar

yuhh 6 tane yemişim
dikkatimi çeken bişey var iptal olan maçlarda takımlar kaç gol attıysa bu sefer hepsi iki katını atmışlar mesela bjk beni 1-3 yenmişti şimdi 2-6 ts-fb 1-1 di şimdi 2-2 ilginç
bu kadar fark hiç beklemiyodum

Aynen ben de dikkat ettim ona

Beşiktaş'ın sezon başı kadrosu hepimizden iyiydi zaten
Neyse geçmiş olsun hepimize

Çünkü yine hata var

adamın kadrosu benimkinin 4 katı napim

Bugünkü maçlarla dünkü maçlar birbirine girmiş gibi
Futbudan bakarsan maç detaylarına anlarsın
Dünkü attığın gol ve yediğin sarı kartlar bu maçda da mevcut... Aynı dakika olarak... Bu akşamki sonuçlar dün ve bugün oyanan maçların birleşimi gibi