FF Futbu Ligi 41.Hafta Yorum & Sohbet Konusu - Kesin Sonuçlar Eklendi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kayserispor 1-3 Beşiktaş

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe

Eskişehirspor 1-3 Gençlerbirliği

Gaziantepspor 1-1 Bursaspor

Moderatörün son düzenlenenleri:
beşliktaşı yenmem lazımdı ama oyunda oluşan hata yüzünden yenilmişim itiraz ediyorum kondisyonlarım maç oynanmadan 1 den sonra düştü

oyunda hata oluştu kondisyonlarım düştü yoksa bjk yi yenerdim

Deplasmanda sürpiz yapmış ve ligdeki yenilgiye cevap vermişim.. Ayrıntılı yorumu geldiğimde yapacağım :D

eskısehırı deplasmanda yenerek puan farkını 4e cıkardık.. Bursa macını alırsak avrupa grubunun sampıyonu oluruz.

Tüm takımların kondisyonu düştü. Beşiktaş'ın kadrosu senin kadrodan çok daha güçlü sonuçta bir anormallik yok. :)
ya admin ligte yendim bjk yi içerde yenilmem imkansız yaptığın hata yüzünden yenildim başka açıklaması yok.hakkımız yendi

ya admin ligte yendim bjk yi içerde yenilmem imkansız yaptığın hata yüzünden yenildim başka açıklaması yok.hakkımız yendi

Play-off başlangıcıyla birlikte ev sahibi ayarlarında düzenleme yapıldı o zamanki ev sahibi avantajı artık yok ve yenilmen son derece normal.

Fakat yapılan hata nedeniyle bu hafta oynanmış olan maçlar iptal edilecek ve bu akşam tekrar oynanacaktır. Her oyuncunun kondisyonları 30 puan arttırılacaktır bilginize.

Play-off başlangıcıyla birlikte ev sahibi ayarlarında düzenleme yapıldı o zamanki ev sahibi avantajı artık yok ve yenilmen son derece normal.

Fakat yapılan hata nedeniyle bu hafta oynanmış olan maçlar iptal edilecek ve bu akşam tekrar oynanacaktır. Her oyuncunun kondisyonları 30 puan arttırılacaktır bilginize.
helal olsun işte bu kadar şimdi yenilirsem bişey diyemem ama kondisyonlar düşünce benim takım çok kötü oluyo belki bjk çok etkilenmez güçlü oyuncuları var.

Sabah sabah ölümüne sevinmiştimde:D Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum şuan:D