oyunda hata oluştu kondisyonlarım düştü yoksa bjk yi yenerdim
ya admin ligte yendim bjk yi içerde yenilmem imkansız yaptığın hata yüzünden yenildim başka açıklaması yok.hakkımız yendiTüm takımların kondisyonu düştü. Beşiktaş'ın kadrosu senin kadrodan çok daha güçlü sonuçta bir anormallik yok.
ya admin ligte yendim bjk yi içerde yenilmem imkansız yaptığın hata yüzünden yenildim başka açıklaması yok.hakkımız yendi
helal olsun işte bu kadar şimdi yenilirsem bişey diyemem ama kondisyonlar düşünce benim takım çok kötü oluyo belki bjk çok etkilenmez güçlü oyuncuları var.Play-off başlangıcıyla birlikte ev sahibi ayarlarında düzenleme yapıldı o zamanki ev sahibi avantajı artık yok ve yenilmen son derece normal.
Fakat yapılan hata nedeniyle bu hafta oynanmış olan maçlar iptal edilecek ve bu akşam tekrar oynanacaktır. Her oyuncunun kondisyonları 30 puan arttırılacaktır bilginize.
Şimdide bana haksızlık oluyor bu 3-1 koymuşum Gösteripte vermemek oluyor bu
Hacı Haxball'da değiliz forumdayız
koymuşum derkenŞimdide bana haksızlık oluyor bu 3-1 koymuşum Gösteripte vermemek oluyor bu
Avatarında ki oyuncu goyduk dediğinde oluyor ben diyince olmuyormu Bir kondisyonla 3-1 yendiysem işimiz var
Avatarında ki oyuncu goyduk dediğinde oluyor ben diyince olmuyormu Bir kondisyonla 3-1 yendiysem işimiz var