FF Futbu Ligi 3.Sezon Başlıyor! Başvurular Buradan!

admin bu seferde dandik takım verme ha :D

- - - Ekleme - - -

10 gün var bayrama daha neler

admin bence bayramdan sonra başlasın

Bayramdan sonra geç olur. Zaten bayrama 10 gün bir şey kaldı. :)

Eğer bayramdan sonra başlatırsam lig bitimi Eylül sonunu bulur ve benim boş vaktim kalmaz lig sonrasında yapacağım son güncellemeleri yapmak için...

- - - Ekleme - - -

admin bu seferde dandik takım verme ha :D

- - - Ekleme - - -

10 gün var bayrama daha neler
Ben vermiyorum kurada çıkıyor tamamen şansına kalmış bir şey. :)

sen bilirsin senin için de iyi olabilirdi 10 günde oyunu süper yapardın bütün eksiklikleri giderirdin :D

Bayramdan sonra geç olur. Zaten bayrama 10 gün bir şey kaldı. :)

Eğer bayramdan sonra başlatırsam lig bitimi Eylül sonunu bulur ve benim boş vaktim kalmaz lig sonrasında yapacağım son güncellemeleri yapmak için...

- - - Ekleme - - -

Ben vermiyorum kurada çıkıyor tamamen şansına kalmış bir şey. :)
Kura ne zaman?:)

sen bilirsin senin için de iyi olabilirdi 10 günde oyunu süper yapardın bütün eksiklikleri giderirdin :D

O 10 günde hiç vaktim yok ki stajdan dolayı. Anca hataları düzelteceğim. Zaten pek fazla ciddi eksiklik kalmadı. Tasarım anlamında biraz daha iyileştirmeler yapacağım ve sizin bulduğunuz sorunları tamamen halledeceğim. Birkaç menünün daha kullanışlı hale gelmesini sağlayacağım o kadar. :)

Kura çekimine başlıyorum şimdi. :)

O 10 günde hiç vaktim yok ki stajdan dolayı. Anca hataları düzelteceğim. Zaten pek fazla ciddi eksiklik kalmadı. Tasarım anlamında biraz daha iyileştirmeler yapacağım ve sizin bulduğunuz sorunları tamamen halledeceğim. Birkaç menünün daha kullanışlı hale gelmesini sağlayacağım o kadar. :)

Hadi hayırlısı, inşallah yine orta halli takım gelmez bana :D

Hakkımızdan Hayırlısı neyse o olsun İnşallah Juventus veya Milan gelir:D

Bazı kişiler Chievo Verona yerine sadece Verona yazmış o yüzden işler karıştı. Ayrıca toplam başvuru sayısı 20 sanıyordum ama 21 çıktı. Lavolpe en son başvurduğu için yedek olarak kalacak maalesef.

1 saate yakın bir süre üzerinde uğraştığım kura güme gitti gibi bir şey...

Bazı kişiler Chievo Verona yerine sadece Verona yazmış o yüzden işler karıştı. Ayrıca toplam başvuru sayısı 20 sanıyordum ama 21 çıktı. Lavolpe en son başvurduğu için yedek olarak kalacak maalesef.

1 saate yakın bir süre üzerinde uğraştığım kura güme gitti gibi bir şey...
Ne olacak şimdi?:(

Forum İstatistikleri

Konular
173,091
Üyeler
8,483
Son Üye
justking