Muhtemelen admin kodlamamıştır, 10 kişi çıkarsın sahayaHallederiz okadarda sıkıntı etme
Neyi kodlamamıştır ? 10 çıkınca sistem ne yapacağını bilemez ve çöker mi diyorsun ?
Muhtemelen admin kodlamamıştır, 10 kişi çıkarsın sahayaHallederiz okadarda sıkıntı etme
Neyi kodlamamıştır ? 10 çıkınca sistem ne yapacağını bilemez ve çöker mi diyorsun ?
Beşiktaş döneminde boyuna iyi oyuncuları getiren adamım ben
Birkaç tane bende buldum ama çok nadir getiriyor hakkını yemiyelim
Normalde 10 kişi sahaya çıkma diye birşey varmı ki? Yani direk mağlup oluyorsun diye biliyorumAma futbuda 10 kişi sahaya çıkarsın heralde
10 kişi çıkılmalı bence.
Ama ben çıkmam herhalde, oyun sırasında düşer anca, kart durumuyla 10'a düşersem sen bana ucuz bir oyuncu satarsın.
Öyle birşey olursa buralardayız
Sağol.
Birkaç dakika önce 11 kişiye düştüm bu arada.
Normalde 10 kişi sahaya çıkma diye birşey varmı ki? Yani direk mağlup oluyorsun diye biliyorumAma futbuda 10 kişi sahaya çıkarsın heralde
Normalde 7 kişiyle bile sahaya çıkalabilir, maç yapılır... 7'den az olursa maç başlatılamaz, Hükmen mağlup sayılır
Maçın başlangıcında 10 kişili çıkılamaz diye biliyorum, kırmızı kart yerse oraya kadar iner onu bende biliyorum
Maç başlangıcında da aynı şekilde1'i kaleci olmak üzere 7 kişi varsa maç oynanır
O şekilde görmen çok zor zaten, bu zamanda herkesin kadrosu geniş...İllaki 11 kişiyi bulur
Hiç görmediğim için o şekilde yorumladım, öyle diyorsan doğruduDiğer türlü 6 kişi kalıp 3-0 mağlup sayılan takımlar gördümde, maça 7 kişi çıkılan bir maç görmedim şu ana kadar veya 10 kişi maça başlıyorsun görmedim
Yedek oyuncun kalmadı, oyuncusuz kalırsın bu gidişle
O durumda bana destek çıkacaksınız işte, 1-2 günlük oyuncu kiralayacaksınız.
Benim oyuncuların günlük kiraları 5 milyondan başlar:topsy_turvy:
Yuh diyorum.
O zaman ben kalan 18 takıma bakayım.
Bence oyuncunun değerinin onda biri iyidir kira için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?