FF Futbu Ligi 2.Sezon | Transfer Duyuruları

Beşiktaş döneminde boyuna iyi oyuncuları getiren adamım ben

Birkaç tane bende buldum ama çok nadir getiriyor hakkını yemiyelim

Ya kaşifte sorunlar var hakikaten, geçen kaşif beni 10 milyon zarara uğrattı, oyuncuyu değerinin iki katına aldım, bazen oyuncular değerinden yüksek geliyor.

Ozan değerinden yüksek gelmesi gerekiyor diyor ama diğerleri gelmedi, yüksek gelen de çok yüksek geldi.

Normalde 10 kişi sahaya çıkma diye birşey varmı ki? Yani direk mağlup oluyorsun diye biliyorum
Ama futbuda 10 kişi sahaya çıkarsın heralde

10 kişi çıkılmalı bence.

Ama ben çıkmam herhalde, oyun sırasında düşer anca, kart durumuyla 10'a düşersem sen bana ucuz bir oyuncu satarsın.

Normalde 10 kişi sahaya çıkma diye birşey varmı ki? Yani direk mağlup oluyorsun diye biliyorum

Normalde 7 kişiyle bile sahaya çıkalabilir, maç yapılır... 7'den az olursa maç başlatılamaz, Hükmen mağlup sayılır

tam tersini söyledin normalde 7 kişi bile çıksan maç oynanır(örnek:gs 7-0 fb gs 7 kişiyle oynadı nu maç
)
ama futbuda oynanır mı orasını bilmiyorum

kaan sana ne diyorum galatasaray feneri 7 kişiyle 7-0 yendi.
kurallar gereği maça 7 kişi çıktın mı maç oynanır 6 ya düştüğün an iptal

Maç başlangıcında da aynı şekilde
1'i kaleci olmak üzere 7 kişi varsa maç oynanır

Hiç görmediğim için o şekilde yorumladım, öyle diyorsan doğrudu
Diğer türlü 6 kişi kalıp 3-0 mağlup sayılan takımlar gördümde, maça 7 kişi çıkılan bir maç görmedim şu ana kadar veya 10 kişi maça başlıyorsun görmedim

O şekilde görmen çok zor zaten, bu zamanda herkesin kadrosu geniş...İllaki 11 kişiyi bulur
Amatör liglerde veya 3. ligde olma şansı daha fazla...