FF Futbu Ligi 2.Sezon 23.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

Ben hiç oyuncu geliştirmiyorum:D

Kendini yeterince başarılı hissetmediğin olursa nedenini bulman pek zor değil o zaman. :)

Bence de 20'yi görür, yavaş yavaş geliştiriyorum :) Her oyuncuyu antrenmana koymaya çalışıyorum, hepsindeki gelişme birbirine yakın oranda...

Eskiden bolca 3 görürdüm, şimdi 1'e şükür diyoruz. :(

En fenası da sonlara yakın bitmesi ya, o puanlarda oyuncu yok ki hiç, çok daha düşük birini alıp geliştirmek gerekiyor. :(

Eskiden bolca 3 görürdüm, şimdi 1'e şükür diyoruz. :(

En fenası da sonlara yakın bitmesi ya, o puanlarda oyuncu yok ki hiç, çok daha düşük birini alıp geliştirmek gerekiyor. :(

Benim bir gün 1-1-2 oluyor ertesi gün 3-2-3 | Bu şekilde devam etse çok iyi olur :)

İyi olur tabi, ben çok uzun süredir 3 göremedim. :(

Sence yüksek puanlı yaşlı biri(99'a gidebilecek tabi) mi, düşük puanlı genç biri(99'a gidebilecek yine) mi?

Yaşlı biri 99'a gitmesi zor gibi 28-29 yaşındakiler olabilir ama, artık ligin bitmesine çok zaman kalmadı, fazla geliştirme zamanı yok gibi... Bence yüksek puanlı olsunda yaşı fark etmez , hem yaşlı oyuncular daha iyi oluyor sanki :)

Yaşlı biri 99'a gitmesi zor gibi 28-29 yaşındakiler olabilir ama, artık ligin bitmesine çok zaman kalmadı, fazla geliştirme zamanı yok gibi... Bence yüksek puanlı olsunda yaşı fark etmez , hem yaşlı oyuncular daha iyi oluyor sanki :)

Ozan hata yaptığı için kondisyonları daha az düşüyor genelde yaşlıların ama değişecek sanırım o yakında. :)

Ligin bitmesine daha var ya, çok düşük oyuncular almam zaten ama ben de yaşlı deneyeceğim önce, olmazsa genç düşük puana geçeceğim. :)

28-29 9 puan gelişir herhalde, o da yetebilir duruma göre ama ben 30 arayacağım. :D Alanı daralttıkça bulunma olasılığı azalıyor sonuçta. :(

Ozan hata yaptığı için kondisyonları daha az düşüyor genelde yaşlıların ama değişecek sanırım o yakında. :)

Ligin bitmesine daha var ya, çok düşük oyuncular almam zaten ama ben de yaşlı deneyeceğim önce, olmazsa genç düşük puana geçeceğim. :)

28-29 9 puan gelişir herhalde, o da yetebilir duruma göre ama ben 30 arayacağım. :D Alanı daralttıkça bulunma olasılığı azalıyor sonuçta. :(

Ozan'ın hataları düzeltmesi ligin sonunu bulur :D Bir daha ki sezona artık :)