20 yaşında; 11-12 puan gelişti heralde, daha da devam eder diye tahmin ediyorum
Eder eder o, 26-27 yaşındakiler 12 puan gelişiyor yaklaşık, o 20'yi görür belki.
20 yaşında; 11-12 puan gelişti heralde, daha da devam eder diye tahmin ediyorum
Eder eder o, 26-27 yaşındakiler 12 puan gelişiyor yaklaşık, o 20'yi görür belki.
Ben hiç oyuncu geliştirmiyorum
Bence de 20'yi görür, yavaş yavaş geliştiriyorum Her oyuncuyu antrenmana koymaya çalışıyorum, hepsindeki gelişme birbirine yakın oranda...
Eskiden bolca 3 görürdüm, şimdi 1'e şükür diyoruz.
En fenası da sonlara yakın bitmesi ya, o puanlarda oyuncu yok ki hiç, çok daha düşük birini alıp geliştirmek gerekiyor.
Benim bir gün 1-1-2 oluyor ertesi gün 3-2-3 | Bu şekilde devam etse çok iyi olur
İyi olur tabi, ben çok uzun süredir 3 göremedim.
Sence yüksek puanlı yaşlı biri(99'a gidebilecek tabi) mi, düşük puanlı genç biri(99'a gidebilecek yine) mi?
Yaşlı biri 99'a gitmesi zor gibi 28-29 yaşındakiler olabilir ama, artık ligin bitmesine çok zaman kalmadı, fazla geliştirme zamanı yok gibi... Bence yüksek puanlı olsunda yaşı fark etmez , hem yaşlı oyuncular daha iyi oluyor sanki
Ozan hata yaptığı için kondisyonları daha az düşüyor genelde yaşlıların ama değişecek sanırım o yakında.
Ligin bitmesine daha var ya, çok düşük oyuncular almam zaten ama ben de yaşlı deneyeceğim önce, olmazsa genç düşük puana geçeceğim.
28-29 9 puan gelişir herhalde, o da yetebilir duruma göre ama ben 30 arayacağım. Alanı daralttıkça bulunma olasılığı azalıyor sonuçta.
Ozan'ın hataları düzeltmesi ligin sonunu bulur Bir daha ki sezona artık
Yok ya, perşembe değiştireceğim diyor, sırf onun için tüm takımı gençleştirdim.
Bütünlemelere kalırsa; bu perşembe günü zor olur, haftaya perşembe filan olabilir
Kalmasın artık ya, gerçi sisteme dokunmaması benim işime gelir, zira bir kart cezası bile alsam birkaç hafta yenilirim.
En güzeli o, ne kadar sert oynasanda kart görmüyor oyuncular Özellikle bu kart olayına dokunmasa çok iyi olur
Çok sert oynadığını itiraf ediyorsun yani. Diğer taktiklerin nasıl
Yok arada değiştiriyorum hakemlere göre Yarın maçımız var, diğer taktikleri söylemem
Yenilirsem artık bu bölüme gelmem bir daha.
Tamam, berabere kalalım o zaman
İyi seçenek. Sen yedeklerle çık.
O zaman fark atarım sana olmaz , as kadroyla çıkarım ben kesin berabere kalırız o zaman Senin yedek kadro bile yok galiba