20 yaşında; 11-12 puan gelişti heralde, daha da devam eder diye tahmin ediyorum![]()
Eder eder o, 26-27 yaşındakiler 12 puan gelişiyor yaklaşık, o 20'yi görür belki.
20 yaşında; 11-12 puan gelişti heralde, daha da devam eder diye tahmin ediyorum![]()
Eder eder o, 26-27 yaşındakiler 12 puan gelişiyor yaklaşık, o 20'yi görür belki.![]()
Ben hiç oyuncu geliştirmiyorum![]()
Bence de 20'yi görür, yavaş yavaş geliştiriyorumHer oyuncuyu antrenmana koymaya çalışıyorum, hepsindeki gelişme birbirine yakın oranda...
Eskiden bolca 3 görürdüm, şimdi 1'e şükür diyoruz.
En fenası da sonlara yakın bitmesi ya, o puanlarda oyuncu yok ki hiç, çok daha düşük birini alıp geliştirmek gerekiyor.![]()
Benim bir gün 1-1-2 oluyor ertesi gün 3-2-3 | Bu şekilde devam etse çok iyi olur![]()
İyi olur tabi, ben çok uzun süredir 3 göremedim.![]()
Sence yüksek puanlı yaşlı biri(99'a gidebilecek tabi) mi, düşük puanlı genç biri(99'a gidebilecek yine) mi?
Yaşlı biri 99'a gitmesi zor gibi 28-29 yaşındakiler olabilir ama, artık ligin bitmesine çok zaman kalmadı, fazla geliştirme zamanı yok gibi... Bence yüksek puanlı olsunda yaşı fark etmez , hem yaşlı oyuncular daha iyi oluyor sanki![]()
Ozan hata yaptığı için kondisyonları daha az düşüyor genelde yaşlıların ama değişecek sanırım o yakında.
Ligin bitmesine daha var ya, çok düşük oyuncular almam zaten ama ben de yaşlı deneyeceğim önce, olmazsa genç düşük puana geçeceğim.
28-29 9 puan gelişir herhalde, o da yetebilir duruma göre ama ben 30 arayacağım.Alanı daralttıkça bulunma olasılığı azalıyor sonuçta.
![]()
Ozan'ın hataları düzeltmesi ligin sonunu bulurBir daha ki sezona artık
![]()
Yok ya, perşembe değiştireceğim diyor, sırf onun için tüm takımı gençleştirdim.![]()
Bütünlemelere kalırsa; bu perşembe günü zor olur, haftaya perşembe filan olabilir![]()
Kalmasın artık ya, gerçi sisteme dokunmaması benim işime gelir, zira bir kart cezası bile alsam birkaç hafta yenilirim.![]()
En güzeli o, ne kadar sert oynasanda kart görmüyor oyuncularÖzellikle bu kart olayına dokunmasa çok iyi olur
![]()
Çok sert oynadığını itiraf ediyorsun yani.Diğer taktiklerin nasıl
![]()
Yok arada değiştiriyorum hakemlere göreYarın maçımız var, diğer taktikleri söylemem
![]()
Yenilirsem artık bu bölüme gelmem bir daha.![]()
![]()
![]()
Tamam, berabere kalalım o zaman![]()
İyi seçenek.Sen yedeklerle çık.
![]()
O zaman fark atarım sana olmaz, as kadroyla çıkarım ben kesin berabere kalırız o zaman
Senin yedek kadro bile yok galiba
![]()