FF Futbu Ligi 18.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

Normal ligde de zaten tarafsız sahada olmuyor... kurada ilk ismi çıkan takım ev sahibi :)

ozan admın. Avrupa kupası olucak mı. Olucaksada turkıye kupası sahıbı avrupaya gıdıcek mı.

Ve bırde seyı sorucam. Turkıye kupası galıvıyle lıg galıbı super kupada kapısıcak mı ? :)

4 maçtır galip olan gençlerbirliğinde moraller hat safhada. ligdeki rakibimiz ibb yi deplasmanda geçip yarışa devam etmek istiyoruz. zorlu bir 90 dakika olacak.

Kupada tarafsız sahanın hemen uygulamaya konmasını öneriyorum, zaten zorla birşeyler yapıyoruz..Deplasman -'sini biraz daha zorlamak gerekiyor bence.:)

normal ligde de tarafsız sahada oynanmıyor... Sadece final tarafsız sahada oluyor...

Lig zaten tarafsız sahada oynanmaz ki.. Ben kupa maçları için diyorum, zaten tek maç bir deplasmanda oynana maçı kazanma ihtimali çok fazla azalıyor.."Sadece Final" bunuda anlayamadım darksaal:(

Lig zaten tarafsız sahada oynanmaz ki.. Ben kupa maçları için diyorum, zaten tek maç bir deplasmanda oynana maçı kazanma ihtimali çok fazla azalıyor.."Sadece Final" bunuda anlayamadım darksaal:(

Kupa maçlarında normal kurallar gereği sadece final maçı tarafsız sahada oynanır. :)