FF Futbu Ligi 16.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan secquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

secquin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
205
Puanı
164
Mersin İ.Y-Bursaspor 2-2
Trabzonspor-K.Karabükspor 4-0
Fenerbahce-Besiktas 0-1
Kayseri-Manisa 0-0
Ankaragücü-Antalya 2-0
Gaziantepspor-Galatasaray 2-0
İBB-Sivasspor 1-0
Samsunspor-Genclerbirligi 2-3
Orduspor-Eskisehir 2-1

Karabük'ü 4 golle geçmişiz
Beşiktaş'ın Fener'i deplasmanda yenmesi sürpriz olmuş

Ya Ankaragücü bile yenmiş çok iyi bir kadrom var neden böyle oluyor

Bugün bir Tarih yazdım galiba

Maçta sadece 4 şut çekilmiş
Bunu ev sahibinin şansı olarak değerlendiriyorum kondisyon eksikliği vardı

Ankaragücü tarihinin ikinci galibiyetini aldı ve sonunculuktan 17.'liğe tırmandı, bakalım yerini koruyabilecek mi?

berabere kalmışım iyi olmadı bu

Futbu ile ilgili sorular...

1-) Yetenek antrenmanına alınan oyuncuların yeteneğinin gelişip gelişmediğini o üç harfli sayılardan mı anlıyoruz ?

2-) Kuzeye bakan okla tasvir edilen morali olan bir oyuncu moral antrenmanına alınırsa morali artar mı ? Gereksiz mi olur ? Kondisyonu %100 olan bir oyuncu için de aynısı geçerli.

3-) Bir oyuncunun Def'i 75 olsun ama kondisyonu 0. Bu oyuncunun defi bu koşulda kaça tekamül eder ? Ya da kondisyonu %100 olsaydı def'ini kaç gibi düşünmeliydik ? Def'i 60 ama kondisyonu % 100 olan bir oyuncu üstteki örnekten daha mı iyi oynar ?

4-) Eksi 29 milyonu gördük bugün, acaba eksilerde alt sınır nedir ? Sonsuza kadar gidecekse ben tüm takımların oyuncularını teker teker toplayayım.
Ben sıfırda bitecek sanıyordum.

5-) Kredi çekmede sınır tam olarak nedir ? Günde 5'er milyondan iki tane mi ? peki 10 milyon çektikten sonra ertesi gün yine çekebilecek miyim ? Yoksa hepsini ödedikten sonra mı tekrar çekebileceğim ?

6-) 5 milyonluk oyuncuyu 100 milyona satmak nasıl bir garipliktir ? Bunu yapanları da gördüm de.

7-) Burak gittiğine göre onun transfer işlerine kim bakacak ? Ben teklifte bulunsam cevap alır mıyım?

😎 Ankaragücü takımı sadece 100 TL'ye Herve Tum'u nasıl satmış olabilir ? Menajersiz dönemde sistem satmış olabilir mi ?

9-) Menajerler için kullanım kılavuzu ne zaman çıkacak ?

Herkesin cevaplarını beklerim ama cevabınızdan emin değilseniz hiç yazmamanız daha iyidir, aklım karışmasın.

Futbu ile ilgili sorular...

1-) Yetenek antrenmanına alınan oyuncuların yeteneğinin gelişip gelişmediğini o üç harfli sayılardan mı anlıyoruz ?
-Antreman sonuçlarında yazıyor, geçen haftanın sonuçlarına tıkla yanında +3 vs yazıyor.

2-) Kuzeye bakan okla tasvir edilen morali olan bir oyuncu moral antrenmanına alınırsa morali artar mı ? Gereksiz mi olur ? Kondisyonu %100 olan bir oyuncu için de aynısı geçerli.

%100'se boşu boşuna olur ama biraz aşağıdaysa artar zaten ama %100 ise boşuna masraf 50.000 gidiyorsada

3-) Bir oyuncunun Def'i 75 olsun ama kondisyonu 0. Bu oyuncunun defi bu koşulda kaça tekamül eder ? Ya da kondisyonu %100 olsaydı def'ini kaç gibi düşünmeliydik ? Def'i 60 ama kondisyonu % 100 olan bir oyuncu üstteki örnekten daha mı iyi oynar ?

Admin sürekli o konuda iyileştirmeler yapıyor ama mantiken 60'lık %100 daha iyi performans sergiler.

4-) Eksi 29 milyonu gördük bugün, acaba eksilerde alt sınır nedir ? Sonsuza kadar gidecekse ben tüm takımların oyuncularını teker teker toplayayım.
Ben sıfırda bitecek sanıyordum.

Admin oyuncuların gideceğini söyledi ama o konuda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, çünkü bir ara -deyken transfer yapamıyordun şuan açılmış.

5-) Kredi çekmede sınır tam olarak nedir ? Günde 5'er milyondan iki tane mi ? peki 10 milyon çektikten sonra ertesi gün yine çekebilecek miyim ? Yoksa hepsini ödedikten sonra mı tekrar çekebileceğim ?

Sadece 2 defa kredi çekebilirsin, o 2 sini ödediğin anda bir daha çekme hakkı gelir.

6-) 5 milyonluk oyuncuyu 100 milyona satmak nasıl bir garipliktir ? Bunu yapanları da gördüm de.

Yabancı takımdan birinin alıcağını düşünüyor ve bir nitekim haklı
Eğer alındığını görsem zaten bildireceğim takip ediyorum oyunu

7-) Burak gittiğine göre onun transfer işlerine kim bakacak ? Ben teklifte bulunsam cevap alır mıyım?

Orası muallakta bir konu, Ozan adminden başka kimsenin bu konuda fikri olduğunu düşünmüyorum.

😎 Ankaragücü takımı sadece 100 TL'ye Herve Tum'u nasıl satmış olabilir ? Menajersiz dönemde sistem satmış olabilir mi ?

Hayır, ozamanın teknik direktörüyle arkadaşlardı sanırım ve aralarında şaibe yapmışlar

9-) Menajerler için kullanım kılavuzu ne zaman çıkacak ?

Tahmini süresi, diğer konuda yazıyor.

Son düzenleme:
Bir şey daha...

Kullanmadığım oyuncuları satılığa çıkarsam bir gün mutlaka satılır mı ?