FF Futbu Ligi 12. Sezon | Yorum & Sohbet

@Amoureux'un genç oyuncularına talip oldum. Kadromda oyuncuların hepsi 25 yaşının üstündeymiş, nasıl bir takımsa artık. Biraz değiştirmek şart.

Ekstradan @GunesinOglu ile @legolas9900'a da tekliflerde bulundum. Hadi hayırlısı.

Son düzenleme:
Genç oyuncuları özellikle saklıyorum ben, yetiştireceğim adamlara teklif yapmışsın.
Ama Jesse Lingard'a değerine teklif yap, veriyim. Bunlar olmaz.

Genç oyuncuları özellikle saklıyorum ben, yetiştireceğim adamlara teklif yapmışsın.
Ama Jesse Lingard'a değerine teklif yap, veriyim. Bunlar olmaz.
Sen şimdi bir sürü futbolcu satıp, yenisini alırsın. Futbolcu var sende yani, bende o yok işte. Takım ortalaması bile çok yüksek. O açıdan diyorum. Her türlü zirvede tamamlarsın, bende o yok mesela.

Sen şimdi bir sürü futbolcu satıp, yenisini alırsın. Futbolcu var sende yani, bende o yok işte. Takım ortalaması bile çok yüksek. O açıdan diyorum. Her türlü zirvede tamamlarsın, bende o yok mesela.
Ben önce kendi eksiklerimi tamamlayım, ondan sonra satarız zaten. Acelem yok o yüzden.
Gaz verme. Ben ilk 3'te kalabileceğimden şüpheliyim.

Ben önce kendi eksiklerimi tamamlayım, ondan sonra satarız zaten. Acelem yok o yüzden.
Gaz verme. Ben ilk 3'te kalabileceğimden şüpheliyim.
Gaz vermekle alakası yok. İyi bir taktik yap, her türlü ilk üçtesin, belki zirvedesin.

arsenal 6 attı bana arkadaş el insaf yane bide kadromdan emindim neyse yeni taktiğimi yaptım bidaha yenilmek yok