Ben futboldan anlamam. Öylesine girdim ben.İlk maç benimde sert bir takımla. Manchester United ile. Takımı yöneten ise korkunç. Oyun uzmanı @Amoureux Bu maçı kazanırsam 1. Olma ihtimalim çok yüksek.
Ben futboldan anlamam. Öylesine girdim ben.İlk maç benimde sert bir takımla. Manchester United ile. Takımı yöneten ise korkunç. Oyun uzmanı @Amoureux Bu maçı kazanırsam 1. Olma ihtimalim çok yüksek.
Ben futboldan anlamam. Öylesine girdim ben.
Stratejiden hiç anlamam. Tamamen düz mantık kurdum takımı.Stratejiden anlarsın ama. Yok cok zorlayacaksın beni belli. şans benden yana olur umarım.
@Tolstoyevski bende iddiaya işsizlik olarak bakarım ama işin içinde olunca başka oluyor. Güven verdi sonuçlar.
Stratejiden hiç anlamam. Tamamen düz mantık kurdum takımı.
Ben ciddiyim. İster inan, ister inanma.Bu kadar kendini ezikleyip, Beni heveslendirip gece şok edeceksin gibi hissediyorum.
Bana başarılar.
Ben ciddiyim. İster inan, ister inanma.
Her neyse. Haftanın maçı bizim.
Genç oyuncuları özellikle saklıyorum ben, yetiştireceğim adamlara teklif yapmışsın.@Amoureux'un genç oyuncularına talip oldum. Kadromda oyuncuların hepsi 25 yaşının üstündeymiş, nasıl bir takımsa artık. Biraz değiştirmek şart.
Ekstradan @GunesinOglu ile @legolas9900'a da tekliflerde bulundum. Hadi hayırlısı.
Sen şimdi bir sürü futbolcu satıp, yenisini alırsın. Futbolcu var sende yani, bende o yok işte. Takım ortalaması bile çok yüksek. O açıdan diyorum. Her türlü zirvede tamamlarsın, bende o yok mesela.Genç oyuncuları özellikle saklıyorum ben, yetiştireceğim adamlara teklif yapmışsın.
Ama Jesse Lingard'a değerine teklif yap, veriyim. Bunlar olmaz.
Ben önce kendi eksiklerimi tamamlayım, ondan sonra satarız zaten. Acelem yok o yüzden.Sen şimdi bir sürü futbolcu satıp, yenisini alırsın. Futbolcu var sende yani, bende o yok işte. Takım ortalaması bile çok yüksek. O açıdan diyorum. Her türlü zirvede tamamlarsın, bende o yok mesela.
Gaz vermekle alakası yok. İyi bir taktik yap, her türlü ilk üçtesin, belki zirvedesin.Ben önce kendi eksiklerimi tamamlayım, ondan sonra satarız zaten. Acelem yok o yüzden.
Gaz verme. Ben ilk 3'te kalabileceğimden şüpheliyim.
O dediğini yapamıyorum işte.Gaz vermekle alakası yok. İyi bir taktik yap, her türlü ilk üçtesin, belki zirvedesin.
Düzgün takım gelmediği için yapamıyormuşsun işte. Bak şimdi geldi, yaparsın.O dediğini yapamıyorum işte.
+1Crystal Palace kulübü olarak Futbu Fedarosyunun bize verdiği transfer bütçesini az bulmaktayız ,buradan kendilerini kınıyoruz
Kaç vermişler? Ben ManU, 15m. Çok az.Crystal Palace kulübü olarak Futbu Fedarosyunun bize verdiği transfer bütçesini az bulmaktayız ,buradan kendilerini kınıyoruz
15 vermişler herkesin aynı galibaKaç vermişler? Ben ManU, 15m. Çok az.
Para eksiye(-) inince ne oluyor arkadaşlar?
Bir şey olmuyor. Kredi çekersin.Para eksiye(-) inince ne oluyor arkadaşlar?