Ben futboldan anlamam. Öylesine girdim ben.İlk maç benimde sert bir takımla. Manchester United ile. Takımı yöneten ise korkunç. Oyun uzmanı @AmoureuxBu maçı kazanırsam 1. Olma ihtimalim çok yüksek.
![]()
Ben futboldan anlamam. Öylesine girdim ben.İlk maç benimde sert bir takımla. Manchester United ile. Takımı yöneten ise korkunç. Oyun uzmanı @AmoureuxBu maçı kazanırsam 1. Olma ihtimalim çok yüksek.
![]()
Ben futboldan anlamam. Öylesine girdim ben.![]()
Stratejiden hiç anlamam. Tamamen düz mantık kurdum takımı.Stratejiden anlarsın ama. Yok cok zorlayacaksın beni belli.şans benden yana olur umarım.
@Tolstoyevski bende iddiaya işsizlik olarak bakarım ama işin içinde olunca başka oluyor. Güven verdi sonuçlar.![]()
Stratejiden hiç anlamam. Tamamen düz mantık kurdum takımı.![]()
Ben ciddiyim. İster inan, ister inanma.Bu kadar kendini ezikleyip, Beni heveslendirip gece şok edeceksin gibi hissediyorum.
Bana başarılar.![]()
Ben ciddiyim. İster inan, ister inanma.
Her neyse. Haftanın maçı bizim.![]()
Genç oyuncuları özellikle saklıyorum ben, yetiştireceğim adamlara teklif yapmışsın.@Amoureux'un genç oyuncularına talip oldum. Kadromda oyuncuların hepsi 25 yaşının üstündeymiş, nasıl bir takımsa artık. Biraz değiştirmek şart.
Ekstradan @GunesinOglu ile @legolas9900'a da tekliflerde bulundum. Hadi hayırlısı.![]()
Sen şimdi bir sürü futbolcu satıp, yenisini alırsın. Futbolcu var sende yani, bende o yok işte. Takım ortalaması bile çok yüksek. O açıdan diyorum. Her türlü zirvede tamamlarsın, bende o yok mesela.Genç oyuncuları özellikle saklıyorum ben, yetiştireceğim adamlara teklif yapmışsın.
Ama Jesse Lingard'a değerine teklif yap, veriyim. Bunlar olmaz.![]()
Ben önce kendi eksiklerimi tamamlayım, ondan sonra satarız zaten. Acelem yok o yüzden.Sen şimdi bir sürü futbolcu satıp, yenisini alırsın. Futbolcu var sende yani, bende o yok işte. Takım ortalaması bile çok yüksek. O açıdan diyorum. Her türlü zirvede tamamlarsın, bende o yok mesela.![]()
Gaz vermekle alakası yok. İyi bir taktik yap, her türlü ilk üçtesin, belki zirvedesin.Ben önce kendi eksiklerimi tamamlayım, ondan sonra satarız zaten. Acelem yok o yüzden.
Gaz verme. Ben ilk 3'te kalabileceğimden şüpheliyim.![]()
O dediğini yapamıyorum işte.Gaz vermekle alakası yok. İyi bir taktik yap, her türlü ilk üçtesin, belki zirvedesin.![]()
Düzgün takım gelmediği için yapamıyormuşsun işte. Bak şimdi geldi, yaparsın.O dediğini yapamıyorum işte.![]()
+1Crystal Palace kulübü olarak Futbu Fedarosyunun bize verdiği transfer bütçesini az bulmaktayız ,buradan kendilerini kınıyoruz![]()
Kaç vermişler? Ben ManU, 15m. Çok az.Crystal Palace kulübü olarak Futbu Fedarosyunun bize verdiği transfer bütçesini az bulmaktayız ,buradan kendilerini kınıyoruz![]()
15 vermişler herkesin aynı galibaKaç vermişler? Ben ManU, 15m. Çok az.![]()
Para eksiye(-) inince ne oluyor arkadaşlar?![]()
Bir şey olmuyor.Para eksiye(-) inince ne oluyor arkadaşlar?![]()