seninki boş oy gibi birşey olur ya ver verme benim ilk 3 garanti nasılsa.![]()
Zirve ihtiyacın yok mu.
seninki boş oy gibi birşey olur ya ver verme benim ilk 3 garanti nasılsa.![]()
Öyleyimdir [emoji56]Hep şanslısın aga.
Yok artık.![]()
Bebeklikten kalma hayatim boyuna hep sansli olurum İnşallah. Hani derler ya Var Misin Yok Musuna katilsam 500.000.000 alirim benim ki de o hesap@Polat Şaşmaz kadar bu oyunda şanslı biri daha yok.![]()
Valla aga ya. Zaten umudum yoktu da neyse. Gerci iyi takım gelse satmak için gelsin isterdim.@Yakamoz-Asi sana yine iyi bir takım gelmedi![]()
Bensiz bir futbu.Rekabet edemiyeceğizValla aga ya. Zaten umudum yoktu da neyse. Gerci iyi takım gelse satmak için gelsin isterdim.![]()
Ben sana dedim katıl diye.Bensiz bir futbu.Rekabet edemiyeceğiz![]()
Bir sezon ara vermek iyidir.Allah kısmet ederse diğer sezon katılırımBen sana dedim katıl diye.
Kasimpasa o takim.Karabükspor @BesaleT'e gidiyor, Çaykur Rizespor ise @Billy Kane'e gidiyor.
@OzaN'ın boşta kalan takımlardan tercihi: @Balıkesirspor
Boşta kalan takımlardan istediğinizi alabilir, takımınızla değiştirebilirsiniz: Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği
Bir takım daha boşta galiba hangisi çıkaramadım şu an.![]()
Takım | Üye |
Akhisar Belediye | AlemTo |
Balıkesirspor | OzaN |
Başakşehir | kvp-medya |
Beşiktaş | sokak sanati |
Bursaspor | Danger UA! |
Çaykur Rizespor | Billy Kane |
Eskişehirspor | Yakamoz-Asi |
Fenerbahçe | xdragxx |
Galatasaray | Polat Şaşmaz |
Gençlerbirliği | HeisenBerg |
Karabükspor | BesaleT |
Mersin İdman Yurdu | cevaa |
Sivasspor | batuhankaralar |
Trabzonspor | darksaal |
Gaziantepspor | |
Kasımpaşa | |
Kayseri Erciyesspor | |
Konyaspor |
Off, keşke listeleyerek ilerleseydim.Kasimpasa o takim.
Tam liste.
Takım Üye Akhisar Belediye AlemTo Balıkesirspor OzaN Başakşehir kvp-medya Beşiktaş sokak sanati Bursaspor Danger UA! Çaykur Rizespor Billy Kane Eskişehirspor Yakamoz-Asi Fenerbahçe xdragxx Galatasaray Polat Şaşmaz Gençlerbirliği HeisenBerg Karabükspor BesaleT Mersin İdman Yurdu cevaa Sivasspor batuhankaralar Trabzonspor darksaal Gaziantepspor Kasımpaşa Kayseri Erciyesspor Konyaspor
Olur süper olur hattaOff, keşke listeleyerek ilerleseydim.
@cevaa Kasımpaşa'yı ikinci sıradan yazmışsın. İstersen değiştirebilirsin Mersin İdman Yurdu ile.![]()
Tamamdır o zaman. Mersin İdman Yurdu'nu üstlerden tercih eden başka kişi yokmuş. Boşa çıkmış oldu.Olur süper olur hatta![]()