seninki boş oy gibi birşey olur ya ver verme benim ilk 3 garanti nasılsa.
Zirve ihtiyacın yok mu.
seninki boş oy gibi birşey olur ya ver verme benim ilk 3 garanti nasılsa.
Öyleyimdir [emoji56]Hep şanslısın aga.
Yok artık.
Bebeklikten kalma hayatim boyuna hep sansli olurum İnşallah. Hani derler ya Var Misin Yok Musuna katilsam 500.000.000 alirim benim ki de o hesap@Polat Şaşmaz kadar bu oyunda şanslı biri daha yok.
Valla aga ya. Zaten umudum yoktu da neyse. Gerci iyi takım gelse satmak için gelsin isterdim.@Yakamoz-Asi sana yine iyi bir takım gelmedi
Bensiz bir futbu.Rekabet edemiyeceğizValla aga ya. Zaten umudum yoktu da neyse. Gerci iyi takım gelse satmak için gelsin isterdim.
Ben sana dedim katıl diye.Bensiz bir futbu.Rekabet edemiyeceğiz
Bir sezon ara vermek iyidir.Allah kısmet ederse diğer sezon katılırımBen sana dedim katıl diye.
Kasimpasa o takim.Karabükspor @BesaleT'e gidiyor, Çaykur Rizespor ise @Billy Kane'e gidiyor.
@OzaN'ın boşta kalan takımlardan tercihi: @Balıkesirspor
Boşta kalan takımlardan istediğinizi alabilir, takımınızla değiştirebilirsiniz: Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği
Bir takım daha boşta galiba hangisi çıkaramadım şu an.
Takım | Üye |
Akhisar Belediye | AlemTo |
Balıkesirspor | OzaN |
Başakşehir | kvp-medya |
Beşiktaş | sokak sanati |
Bursaspor | Danger UA! |
Çaykur Rizespor | Billy Kane |
Eskişehirspor | Yakamoz-Asi |
Fenerbahçe | xdragxx |
Galatasaray | Polat Şaşmaz |
Gençlerbirliği | HeisenBerg |
Karabükspor | BesaleT |
Mersin İdman Yurdu | cevaa |
Sivasspor | batuhankaralar |
Trabzonspor | darksaal |
Gaziantepspor | |
Kasımpaşa | |
Kayseri Erciyesspor | |
Konyaspor |
Off, keşke listeleyerek ilerleseydim.Kasimpasa o takim.
Tam liste.
Takım Üye Akhisar Belediye AlemTo Balıkesirspor OzaN Başakşehir kvp-medya Beşiktaş sokak sanati Bursaspor Danger UA! Çaykur Rizespor Billy Kane Eskişehirspor Yakamoz-Asi Fenerbahçe xdragxx Galatasaray Polat Şaşmaz Gençlerbirliği HeisenBerg Karabükspor BesaleT Mersin İdman Yurdu cevaa Sivasspor batuhankaralar Trabzonspor darksaal Gaziantepspor Kasımpaşa Kayseri Erciyesspor Konyaspor
Olur süper olur hattaOff, keşke listeleyerek ilerleseydim.
@cevaa Kasımpaşa'yı ikinci sıradan yazmışsın. İstersen değiştirebilirsin Mersin İdman Yurdu ile.
Tamamdır o zaman. Mersin İdman Yurdu'nu üstlerden tercih eden başka kişi yokmuş. Boşa çıkmış oldu.Olur süper olur hatta