Şampiyonluğu zaten forumdaki tüm Fenerlilere armağan edeceğim. Forumun şampiyonu Fenerbahçe olacak.
Şampiyonluğu zaten forumdaki tüm Fenerlilere armağan edeceğim. Forumun şampiyonu Fenerbahçe olacak.
gerçekte fb 1. birkere bilmiyorsan bil istedim. burdada güçlü ama sen batırırsın.Çok güçlüdür diye yazdım umarım güçlüdür. Futbu kafası Spor Toto kafasıyla aynıdır İnş.
5 puan verdim az mı Valla hatırlamıyorum istifa ettiğimi@cevaa Rihanna'ya yüksek verememin cezasını buradan çekeceksin. 9. sezonda istifa etmiştin galiba.
5 puan verdim az mı Valla hatırlamıyorum istifa ettiğimi
gerçekte fb 1. birkere bilmiyorsan bil istedim. burdada güçlü ama sen batırırsın.
Puanları değiştir demiştim değiştirmemiş ben ne yapayım1 vermiştin ne 5.
Bende bilmiyorum Vallaha nasil bu kadar sansliyim. Ah be şu hayatimda ki engeli asayim siz o zaman görün beni O sanstan size de dagitacam2.Tercihin gelmesi iyi olmasına olmuşta yine 1.tercihten sıra gelmedi .@Polat Şaşmaz kadar şanslı birini hayatımda tanımadım ama kaç sezondur büyük takımlar geliyor hep
Ben acardim da hiç havam yok bugünlerde
offf git ligi takip et biraz. ligin ilk yarısı 2 hafta önce bitmişti biz 15. haftadan itibaren 1.liği almıştık sanırım, şu anda da 17. haftadayız.Strateji oyunlarımda inanılmaz iyiyimdir.😎
Ayrıca nasıl geçen haftada mı BJK 1. değildi.
offf git ligi takip et biraz. ligin ilk yarısı 2 hafta önce bitmişti biz 15. haftadan itibaren 1.liği almıştık sanırım, şu anda da 17. haftadayız.
neyse senden alırım bir ikitane oyuncu.ok. Sonuçta 1. olmuştu bir ara.ss